Tic Tac Watch Pro 3

Tämän sovelluksen avulla voit helposti ohjata kaikkia SmartThings-laitteita kotonasi Galaxy Watchin avulla. Voit myös asettaa ajastimen, tallentaa videon, ottaa tilannekuvan, zoomata ja vaihtaa kamerasta toiseen. Etsitkö parhaita Samsung Galaxy Watch -sovelluksia? Näyttökuvat iPad iPhone. Nội Dung Bài Viết. Sovellus sisältää kuluneen ajan tai peruskierrosajastimen.

Täydellinen arvostelu Samsung Galaxy Watch -sovelluksista

Se tarjoaa upeita ominaisuuksia, kuten mukautettuja esiasetuksia, kellotaulueditorin, käyttäjän lähettämän kirjaston jne. Seuraavia tietoja voidaan kerätä, mutta niitä ei yhdistetä henkilöllisyyteesi:. Saatat pitää myös näistä. Tic Tac Toe 2 Online. Voit myös keskeyttää ajastimen yksinkertaisesti avaamalla sovelluksen ja se soi, kun aika on kulunut. Tämän sovelluksen avulla voit helposti ohjata kaikkia SmartThings-laitteita kotonasi Galaxy Watchin avulla. Kello voi toistaa musiikkia, tic tac watch pro 3 askeleitasi tai sykettäsi, pelata pelejä, näyttää ilmoituksia ja kertoa kellonajan.

tic tac watch pro 3

Tietoa pelistä

Tietosi synkronoidaan automaattisesti matkapuhelimen kumppanisovellukseen, joten et kanna niitä mukanasi kaikkialla. Flipboard on toinen hämmästyttävä sovellus, joka on saatavilla Samsung Galaxy Watchissa. Sen avulla voit muokata harjoituksiasi, tarkistaa yksityiskohtaiset tiedot, piirtää juoksun kartalle ja tehdä kaavion. The player who succeeds in placing three respective marks in a horizontal, vertical, or diagonal row will win the round. MapMyRun tallentaa vain kävelysi tai juoksusi, mutta entä kuntosaliharjoitukset tai harjoitukset?

rengasmarket oulu

Épinglé sur Oh My Watches!

Sinun tarvitsee vain todentaa kellosi kerran Uberilla, jotta voit soittaa sen itsenäisesti taksin. Kello Sleep as Android tarjoaa älykkäitä hälytyksiä, joissa voit asettaa Spotify-soittolistan, online-radion sekä mukautettuja kappaleita herätykseksi. Koska sen avulla voit tarkastella 50 viimeisintä kuuntelemaasi kappaletta juuret siinä tilanteessa, kun jokin niistä juuttui päähän ja haluat kuulla sen uudelleen. Kun käynnistät ajastimen, se jatkaa toimintaansa taustalla myös jos painat tic tac watch pro 3. Koska se tuo esiin paljon kellotauluja, jotka voit valita pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Game Center Haasta kavereita sekä tarkista tulostaulukot ja saavutukset. NPR Onesta tulee henkilökohtaisempi sovellus podcastien, kuratoitujen uutisten ja julkisen radion avulla.

Täydellinen arvostelu Samsung Galaxy Watch -sovelluksista –

Vieraat kielet englanti. Kehittäjä VM Mobile Team ilmoitti, että apin tietosuojakäytänteet voivat sisältää tietojen käsittelyä alla kuvatulla tavalla. Koko 46,6 Mt. Arviot ja kritiikit. Näyttökuvat iPad iPhone.