Thunderbolt Usb 3 Adapter

Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Kun palauttaminen on käsitelty ja hyväksytty, rahayksiköt palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Maksut verkkokaupassa thunderbolt Universal Serial Bus 3 adapter perille välittömästi, kun palaat maksun jälkeen verkkokauppaan. Heti varastosta yli 20 kpl. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista tai noutopisteestä. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme?

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) – Thunderbolt 2 -sovitin (MMEL2)

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Suosituimmat haut macbook pro airpods airpods pro beats solo pro wireless airpod. Lisää ostoskoriin. Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti, mutta mahdollinen tuotteiden siirtäminen eri myymälöiden varastojen välillä noutoa tai toimitusta varten voi viedä arkipäivää thunderbolt USB 3 adapter kuin tilaus on valmis noudettavaksi tai toimitettavaksi. Mikäli päälaitteen mukana on otettu näytönsuojalasin tai muun lisätarvikkeen asennus, käyttöönottopalvelu tai muu asennuspalvelu, ei tilauksella Object Linking and Embedding palauttaminen- tai vaihtaminen-oikeutta, koska tuotepaketti joudutaan avaamaan ja laite aktivoimaan ennen toimitusta. Tehdasmuokattavien kokoonpanojen toimitusajat voivat vaihdella muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Tuote on lisätty toivelistalle.

thunderbolt usb 3 adapter

Apple Thunderbolt 3 (USB‑C)-Thunderbolt 2 -adapteri

Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Kysy tuotteesta. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei toisin Object Linking and Embedding mainittu. Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen. Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle.

oneplus 7t wifi6

Apple Thunderbolt 3 (USB‑C)-Thunderbolt 2 -adapteri | Elisa Yrityksille

Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Muita vaatimuksia ei hyväksytä. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihtaminen- ja palautusoikeus. Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset.

Apple Thunderbolt 3 (Universal Serial Bus-C) – Thunderbolt 2 -sovitin | elektroninen kauppa

Kaksisuuntaisena sovittimena sillä voidaan liittää uusia Thunderbolt 3 -laitteita Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -portilla ja Mac OS X Sierralla varustettuun Maciin. Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen. Yritysasiakkaat Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Pidätämme oikeuden tarkistaa tuotteiden hintoja, mikäli ne ovat olennaisesti muuttuneet. Käsittelemme tilaukset normaalisti arkisin , kun maksu on suoritettu. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa.