Thunderbolt To Usb C Adapter

Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. Muissa tapauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Voit myös vaihtoehtoisesti varata ja noutaa tuotteen myymälästä Varaa ja nouda. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Kannettavien laturit ja sylitasot.

Thunderbolt adapterit

Lue lisää maksutavoista ja -ehtoista täältä. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus- palautus- ja peruutusehdot Toimitustavat. Muissa tapauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista. Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus.

thunderbolt to usb c adapter

Hyödyllistä

Kysy lisää tuotteesta. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Oma tili Kirjaudu sisään. Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

sähköpyörä nastarenkaat

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) to Thunderbolt 2 Adapter | Tector

Mikäli tuotetta ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Huomaathan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtaalta tilattavilla muokatuilla koneilla ei OLE peruutus- vaihto- eikä palautusoikeutta. Jalosteet sijaitsevat siis fyysisesti eri myymälöissä. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Mikäli tuotteen hinnassa on thunderbolt to Universal Serial Bus c adapter ja selvä hinnoitteluvirhe, joka asiakkaan olisi pitänyt huomata, on Tectorilla oikeus olla toimittamatta tuotetta kyseisellä hinnalla. Pidä yhteyttä läheisiisi helposti oikeanlaisilla laitteilla.

Apple Thunderbolt 3 (Universal Serial Bus-C) to Thunderbolt 2 Adapter – Thunderbolt-ada

Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Sivustollamme olevan materiaalin jäljentäminen ja uudelleen julkaiseminen on kielletty ilman erillistä lupaa. Postilla huoltoon. Reitittimet ja verkkolaitteet. Tectorin verkkokauppa on avoin yksityishenkilöille Suomessa. Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset.