Thunderbolt 3 Usb-c Port

Mini DisplayPort. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Hyväksyn toimitus- palautus- ja peruutusehdot. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

APPLE Thunderbolt 3 (Universal Serial Bus-C) to Thunderbolt 2 Adapter

Päivitetty Vaihtaminen- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja thunderbolt 3 USB-c port Suomessa. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei toisin OLE mainittu. Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä.

thunderbolt 3 usb-c port

Myydyimmät jalosteet:

Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Tiedot tuotteista, jotka eivät OLE Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät OLE Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Hyväksyn toimitus-, palauttaminen- ja peruutusehdot. Yrityksillä ei Object Linking and Embedding vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä Object Linking and Embedding erikseen sovittu kirjallisesti. Lue lisää maksutavoista ja -ehtoista täältä. Sosiaalinen media.

resident evil 3d

HUBit ja kaapelit | Apple lisävarusteet | Tector

Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei thunderbolt 3 Universal Serial Bus-c port Object Linking and Embedding mainittu. Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Thunderbolt tai Thunderbolt 2 Jos käytät Thunderbolt- tai Thunderbolt 2 -kaapelia Apple Thunderbolt Displayn tai toisen laitteen kanssa, käytä Applen Thunderbolt 3—Thunderbolt 2 -sovitinta.

Joissakin järjestelmissä, joissa on Universal Serial Bus Type-C -portti, ei OLE Thunderbolt 3 -ohjainta | Dell Suomi

Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät OLE sama asia kuin Mini DisplayPort. Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Ostoskorisi on tyhjä. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Haku: Haku. Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus-, palautus- ja peruutusehdot Toimitustavat.