Thunderbolt 3 Usb-c Ethernet Adapter

Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. Tärkeimmät ominaisuudet. Muilla kuin Apple-merkkisillä tuotteilla on mahdollisesti tuotteen valmistajan myöntämä valmistajan takuu — katso lisätietoja tuotteen pakkauksesta ja dokumentaatiosta. Osta tuotteen mukaan. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi.

Apple Thunderbolt Gigabit Ethernet adapteri (MD463)

Tässä voi mennä pankkipäivää maksutavasta riippuen. Tector ei OLE vastuussa tuotteiden tai palveluiden tai niiden käytöstä aiheutuneista vällisistä kuluista eikä tulosmenetyksistä. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Tilaajalla ei OLE oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta. Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

thunderbolt 3 usb-c ethernet adapter

Tuote-esittely

Tuotekorteissa ilmoitettu saatavuus kertoo varastotilanteen, joka on myymälöiden yhteissaldo. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse myyjän ja asiakkaan välillä. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Postilla huoltoon. Toimitustapojen arvioidut kuljetusajat lasketaan siitä, kun kuljetusyhtiö on vastaanottanut jalosteet. Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV.

puuseppä hinnasto

GbE Universal Serial Bus C to Ethernet Adapter NBASE (US2GC30) yrityksille | Atea eShop

Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Liikeyritykset, yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Mikäli jako ei onnistu, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Osta kategorian mukaan. Hyödyllistä Omat sivut Maksutavat ja -ehdot Rekisteriseloste Tilausseuranta Toimitus- palautus- ja peruutusehdot Toimitustavat.

Belkin USB-C–Gigabit Ethernet -sovitin – Apple (FI)

Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Lue lisää maksutavoista ja -ehtoista täältä. Tector pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Selaa kaikkia. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Jos tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei OLE muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa.