Thunderbolt 2 Cable To Hdmi

Delock Thunderbolt 3 Cable 2m. Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät OLE sama asia kuin Mini DisplayPort. Yhteydenotot koskien virheellisiä toimituksia, peruutuksia, vaihtoja ja palautuksia: yhteydenottolomakekauppa tector. Postilla huoltoon. Spend more for a better one The cable I received has shielding problems.

6FT Mini Display Port DP Thunderbolt to HDMI Cable Adapter Audio Video Mac New

Saat automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuotteilla on valmistajan tuotetakuu, jonka puitteissa virheellinen tuote korjataan tai vaihdetaan uuteen. Apple Thunderbolt 3 Cable 0. Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset. Had to play with it for a while to make it stop and I couldn’t be move until finished using it.

thunderbolt 2 cable to hdmi

Näitä ostavat asiakkaat, jotka ovat tutkineet tätä tuotetta.

Myynnissä vuodesta Kesäkuu Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. I use this adapter with an ’Apple Thunderbolt Cable’ to connect my Apollo Twin X to my iMac cables were not included in the Apollo interface, so I had to buy them seperately. Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät Object Linking and Embedding sama asia kuin Mini DisplayPort. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Käsittelemme tilaukset normaalisti arkisin , kun maksu on suoritettu.

rick and morty suomi

Cables & Adapters | Multitronic Apple Shop

Ostoskorisi on tyhjä. Apple Thunderbolt 3 adapter. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutapa. This cable doesn’t work at all on my second thunderbolt port. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Spend more for a better one The cable I received has shielding problems. Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin.

HDMI – Virta ja kaapelit – Macin lisävarusteet – Apple (FI)

Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan alkuperäiselle maksutavalle. Yritysasiakkaiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu. Saat automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuotenumero Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Ne ovat saman muotoisia, mutta kaapelissa ja portissa on niitä varten eri vertauskuvat.