Thunderbolt 2 Adapter Displayport

Mikäli et Object Linking and Embedding paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Show More Show Less. Apple Universal Serial Bus-C to 3. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Thunderbolt ja Thunderbolt 2 eivät Object Linking and Embedding sama asia kuin Mini DisplayPort.

Macin Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- tai USB-C-portin sovittimet

Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista tai noutopisteestä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Tavaraa ei saa palauttaa ennen myyjän antamaa suostumusta ja palautusnumeroa. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta. About this product.

thunderbolt 2 adapter displayport

Apple Footer

Kun olet tehnyt maksun, palaat verkkokauppaan. Tilaajan täytyy olla täysi-ikäinen ja hänellä on oltava toimitusosoite Suomessa. Arvioitu lähetyspäivä Maanantai, Voit hallita yksityiskohtia ja asetuksia täällä. Tietokoneiden ja muiden käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden asentaminen ja käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Etsi Macillesi sopiva kaapeli tai sovitin tarkistamalla kaapelin liitin, joka on tarkoitettu liitettäväksi tietokoneeseen.

viper mini wireless etsy

Thunderbolt 3 (Universal Serial Bus-C) – Thunderbolt 2 -sovitin – Apple (FI)

Toimitustapojen arvioidut kuljetusajat lasketaan siitä, kun kuljetusyhtiö on vastaanottanut jalosteet. Universal Audio Apollo x8p Heritage Edition. Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Nämä eivät thunderbolt 2 adapter displayport sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Lisätietoja Lue, miten voit liittää ulkoisen näytön Maciin. Works perfectly, great product, I use it with a Macbook air and it’s as simple as plugging it in and your ready to go. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite.

Apple Thunderbolt 3 (Universal Serial Bus-C) to Thunderbolt 2 Adapter

Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta. Toimitustapojen arvioidut kuljetusajat lasketaan siitä, kun kuljetusyhtiö on vastaanottanut jalosteet. Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu. It also fails if I graze the magnetic power supply connector on the side of my macbook. Lue lisää maksutavoista ja -ehdoista täältä. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Postilla huoltoon.