Thule Velocompact 3

Polkupyörien enimmäismäärä 3 4 Kantavuus 60 kg Polkupyörän enimmäispaino 25 kg Painomitat x 74 x 80 cm Mitat taitettuna x 74 x 35 cm Paino Kirjaudu thule velocompact 3 rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Viestisi on lähetetty! Lataa kauppakirjapohja. Ilmianna asiaton tai sääntöjen vastainen ilmoitus. Pidikkeet sopivat myös suurille runkohalkaisijoille, mittaan 80 mm saakka.

Thule VeloCompact 927

Kirjaudu Motonet-verkkokauppaan Käyttäjätunnus sähköpostiosoite Salasana. Sopimusehdot Sulje. Tuotenro: Talvikalastus Jääkairat Vaihtoterät, teränsuojat ja teräkruunut Lämpösaappaat, pilkkisaappaat ja talvisaappaat Pilkkihaalarit ja lämpöhaalarit Kalastuspäähineet Kalastuskäsineet Ahkiot ja pilkkiteltat Pilkkisetit Tasapainopilkit Thule velocompact 3 Katso kaikki. Jaa tuotteemme:. Heti varastosta 6 kpl. Thule ProRide pyöräteline katolle.

thule velocompact 3

Hinta- ja tuotetiedot

Yleiskatsaus maks. Lisää ostoskoriin. Thule Euroway 2 pyörälle vetokoukkuun. Katolle asennettavat pyörätelineet. Tuotenro: Main menu Varaosat Autoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Auton renkaat Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet, äänieristys Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki.

supersankari lelut

Thule VeloCompact 3 pyöräteline 3 pyörälle vetokoukkuun | elektroninen kauppa

Lue lisää Hyväksy cookies. Uusi taittomekanismi mahdollistaa useimmissa henkilöautoissa pääsyn tavaratilaan, kun pyörät ovat asennettuina pyörätelineeseen. Pumppusolkiset renkaiden kiinnityshihnat helpottavat renkaiden kiinnittämistä. Teline voidaan asentaa helposti lähes jokaiseen vetokoukkuun ja käyttämättömänä se thule velocompact 3 pikalukituksella kokoon ja laitetaan tilaa säästävästi säilöön. Kirjaudu Motonet-verkkokauppaan Käyttäjätunnus sähköpostiosoite Salasana. Soveltuu akseliväliltään suurille polkupyörille yksitoimisten ulosvedettävien renkaanpitimien avulla.

Thule velocompact 3, Pyörätarvi

Tallenna ilmoitus suosikiksi. Osta nyt vetokoukku, joko yksittäisenä tuotteena tai kokonaispakettina sähkösarjan kanssa. Tori on osa Schibsted-konsernia. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta. Yleiskatsaus maks.