Thrustmaster T248

Elisan elektroninen kauppa. Löydä edullisimmat hinnat. Tilaa uutiskirje. Soveltuu PS5, PS4 sekä PC käyttöön Monipuolinen ratti, joka soveltuu kaikkiin racing tyyleihin 25 toimintopainiketta Sisäänrakennettu näyttö jossa yli thrustmaster t248 erilaista näyttöasetusta Dynaaminen Force Feebback säädettävissä lennosta 3 eri asetusta Magneettiset vaihteenvaihtajat ratissa H. Aarre Vuodesohva Lcm. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.

Thrustmaster T248 PS5/PS4/PC rattipolkimet

Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Pikaosoitteet Sulje Thrustmaster t248 Info. Thrustmaster T on suunniteltu kaikille pelaajille, jotka haluavat suorituskykyä sekä mahtavan ajokokemuksen. Liikkuminen ja ulkoilu. Tyyli ja hyvinvointi. Thrustmaster T on suunniteltu kaikille pelaajille, jotka haluavat suorituskykyä sekä mahtavan ajokokemuksen. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin.

thrustmaster t248

Tuotekuvaus Thrustmaster Ohjauspyörä Ja Polkimet T248 PS5/PS4/PC

Takaisin sivun alkuun. Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua. Kerro, niin korjaamme asian. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Thrustmaster T Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. T tekniikka Jarrupolkimessa 4 eri painetilan säätömahdollisuutta Hybrid Drive hihnaveto Playstation virallinen lisenssi.

skoda scala uusi

Thrustmaster T PS5/PS4/PC -ohjain, hinta €

Lisää ostoskoriin. Toimitusaika 1 – 5 päivää. Kysy tuotteesta. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Otamme thrustmaster t248 tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: tuotteet hintaseuranta. Onko tiedossasi hyvä kauppa, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun.

Thrustmaster Ohjauspyörä Ja Polkimet T PS5/PS4/PC Musta| Techinn

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Jarrupolkimessa on 4 erilaista painetilan säätömahdollisuutta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Lainat.