Thrustmaster Add On

Tämä optimoi kuljettajan kyvyn havaita voimapalautetta — moottoriurheilun realismin avaintekijää. Toivelista luotu. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.

Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On (PS3/PC)

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Realistinen, erittäin herkkä suorituskyky Huolellisesti valitut materiaalit ja komponentit. Tuote on lisätty toivelistalle. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Lisää ostoskoriin.

thrustmaster add on

Halvin hinta:

Realistinen, erittäin herkkä suorituskyky Huolellisesti valitut materiaalit ja komponentit. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Näytä kaikki Thrustmaster tuotteet. No reviews. Open Wheel -lisäosa on äärimmäisen monipuolinen toteutettujen ominaisuuksien ansiosta, ja se on kehitetty erityisesti parhaaseen mahdolliseen peliergonomiaan monissa kilpa-autopeleissä: GT, LMP, LMS ja jopa karting. Pyyntöäsi käsitellään.

tori wii pelit

Thrustmaster TH8A Shifter+T3PA Add-On Pedals Pro PC/PS4/Xbox One Musta| Techinn

Tap to zoom ×. Toivelista luotu. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot B-to-b-myynti. Pyyntöäsi käsitellään. Kehitetty erityisesti kilpakilpailuihin Kompakti koko halkaisija 28 cm. Tilaa uutiskirje. Tulostimen malli.

Thrustmaster TCA Quadrant Add-On Airbus Edition – Difox

No reviews. Hae tulostimen muste- ja värikasetteja Tulostimen valmistaja. Näytä kaikki Thrustmaster tuotteet. Tämä optimoi kuljettajan kyvyn havaita voimapalautetta — moottoriurheilun realismin avaintekijää. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.