Threadripper 3960x

Tavallisen käyttäjän tarpeet täyttyy jo Ryzen 5 lla ja jos on satku enemmän prossuun niin Ryzen 7 on ehkä se optimaalinen. Tulokset ovat suuntaa threadripper 3960x. Nämä tosin uuden kannan myötä nostivat sen verran hankintakynnystä, että pitää hetki tuumailla onko järkevämpää ottaa kaksi kuluttajarytsölälle kasattua konetta. Manuaalisesti ylikellotettuna ytiminen X rullasi Cinebench R20 -testin vakaasti 4,35 GHz:n threadripper 3960x, kun prosessoriytimille syötettiin käyttöjännitettä 1, volttia. Koti ja perhe. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

AMD Ryzen Threadripper 3960X 100-100000010WOF prosessori

Päädyttiin AMDhen. Suorituskykyisin ytiminen Core iXE toimii kaikkien ytimien rasituksessa edelleen 3,8 GHz:n kellotaajuudella mutta, yhden ytimen Turbo-taajuus on nostettu 4,8 GHz:iin. Siitä tietää että viimesen päälle vehkeet, kun jarfiniki meinas nielasta kielensä AMD:n musertavan ylivoiman edessä. Kyllä näitä menee ihan kotikäyttäjillekkin, harrastelijoille threadripper 3960x kellottajille jne. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin threadripper 3960x kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

threadripper 3960x

Tuotteen kuvat ja videot

Pinterest Sähköposti. Nämä menee työasemiin joilla tehdään rahaa, ja koneelle on laskettavissa takaisinmaksuaika sen perusteella miten nopeasti se suoltaa projekteja asiakkaille käyttöön. Xbox Series X, pelikonsoli. Manuaalisesti ylikellotettuna ytiminen X rullasi Cinebench R20 -testin vakaasti 4,65 GHz:n kellotaajuudella.. Onhan tämä hinnasta itkeminen erikoista kun aiemmin vastaava maksoi enemmän.

samsung s20 plus 5g 512gb

AMD Ryzen Threadripper X prosessori, hinta €

Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Koti ja ydinperhe. Kaikkia prosessoreita jäähdytettiin avonaisessa testipenkissä Noctuan NH-D15 -coolerilla ja kahdella mm:n tuulettimella. Intelin threadripper 3960x lähin kilpailija on tänään myyntiin saapunut Cascade Lake-X -koodinimellinen ytiminen Core iXE, jonka veroton suositushinta Yhdysvalloissa on dollaria ja Suomessa alkaen euroa. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille.

AMD Ryzen Threadripper X suoritin GHz MB | Prosessorit

Halvin hinta ilman toimituskuluja. Cad ohjelmaa tai video editointia varmasti moni harrastaa kotona veikkei mitään tube masseja niistä saisi. Arvostelu Core iKS:llä Cinebench R20 -testissä lämpötila laski noin 30 sekunnissa 67 asteeseen, kun Turbo-ominaisuus laski kellotaajuutta ja pakotti prosessorin TDP-arvon wattiin. Odota hetki Muuten maksaa maltaita teoreettisesta suorituskyvystä jota ei käytännössä hyödynnä. Suurin osa ainakin omassa tiedossa olevista 3D CADeistä hyötyy vain yhden ytimen korkeista kelloista ja suorituskyvystä.