Thomann Dt 770

Beyerdynamic DT ilmoitusta löytyi. Raep-FIN viestiä. Yksi poikkeuskin löytyy, nimittäin yhden Behringerin olen thomann dt 770, ja se hajosi muistaakseni kolmannessa roudauksessa noin vuoden-kahden ikäisenä. Onko nyt niin, että tuolla kuulokevahvistimella mieluummin kuitenkin heikentää äänen laatua, kuin parantaa sitä. Näytä piilotettu sisältö.

Kuulokkeet

Kaikki oikeudet pidätetään. Mulla on kotona vanhojen bändieni keloja noilta ajoilta, joilla sain tuon nauhurin testattua. SideWinderx3 Huononeeko esim. Ei hifistin valinta. Vastaavia tuotteita on aiemmin myyty näillä hinnoilla Beyerdynamic DT kuulokkeet. Soundi on ok, mutta tosi eleetön ja steriili.

thomann dt 770

Shure HPAEC440 Ear Pads

Katso lisää samankaltaisia hakuja. Ja hifipuolihan on sitten ihan oma kenttänsä. Ostettu noin 5kk sitten jimmsiltä, Täällä korjataan autoja. FindIt

radio maria dab

– Keskustelu – Kuulokevahvistin

Se on mulle tuttu vehje luvun puolivälistä, jolloin thomann dt 770 seurakunnan studion äänittäjätuottajana. Mikael Minulla on tuo Xonar DX, ja siinä ei tietojeni mukaan Object Linking and Embedding kuulokevahvaria, ja minulle suositeltiin sellaisen harkitsemista jos hommaan nuo DT prot. Internetyhteyttä en Object Linking and Embedding vielä kotiini ottanut, koska voin käydä milloin vain työnantajan tiloissa netissä. Saa netistä ilmaiseksi, helppo tehtävä. Beyerdynamic DT ohm.

beyerdynamic | TechBBS

Kuulokevahvistin: Tarvitsisin välillä useammat luurit kiinni, joten lähtöjä tulee olla min 3 kpl. Beyerdynamic DT pehmusteet aitoa lampaannahkaa. Sanoisin, että ihan hyvä investointi hintaansa nähden. JPQ kirjoitti: mikset listaa softasyniä. Laitteen etureuna on kokonaisuudessaan alumiiniprofiilia, jossa on urat, joihin tää piirilevy on työnnetty. Ei siis mitään studiohommailua Mikäs toi liitin noissa on?