Thinkpad X1 I5

Kumpa aina kaikki kävisi yhtä luontevasti. ThinkPad X1 Carbon 8. Vahvista allaettä hyväksyt seurantaevästeemme. Tämä kannettava sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, nettiselailuun sekä kirjoittamiseen. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Kannettavat tietokoneet. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano.

Please wait while your request is being verified…

X1 Carbon Gen 8 -kannettavan vakiovarusteisiin sisältyvä erillinen dTPM discrete Trusted Platform Module -siru salaa tiedot ja toimii yhdessä Windows n tietoturvaominaisuuksien kanssa. Tyylikäs ja kevyt muotoilu tekevät X1 Carbonista thinkpad x1 i5 optimaalisen valinnan. Tästä laitteesta huomaat heti, että se on edeltäjäänsä pienempi, mutta hiilikuidulla vahvistettu runko tekee siitä yhtä kestävän. Erinomaisen käytännöllinen Haluatko soittaa Skype-puhelun? Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu. Ei saatavana kaikissa maissa.

thinkpad x1 i5

Hinta- ja tuotetiedot

Nauti vaikuttavan pitkästä akun kestosta. Voit hyödyntää Lenovon teknikoiden asiantuntemusta vuorokauden ympäri sekä saat ammattimaista laitteisto- ja ohjelmistotukea, jonka avulla voit ottaa tietokoneestasi kaiken irti. Näppäimistö: Alkuperäinen suomalainen, taustavalaistu. Se varmistaa, että jos muut kurkkivat olkasi takaa, ponnahdusikkuna ilmoittaa sinulle mahdollisesta uhasta. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille. Liitännät: 3 x Universal Serial Bus 3.

mennen partavesi hinta

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 (20UEMX) yrityksille | Atea eShop

Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Katso tästä! Ja kun tarvitset lisää virtaa, RapidCharge-pikalataus lataa varauksen 80 prosenttiin vain tunnissa. Tekniset asiakasvastaavat TAM – Technical Account Manager Thinkpad x1 i5 asiakassuhteen ja eskaloinnin hallinta Liiketoiminnallesi räätälöidyt suositukset Kattavat neljännesvuosittaiset raportit sekä asiakkuuden arvioinnit. HD audio, 2x1W stereokaiuttimet, mikrofoni. Käytetyt kannettavat Näyttö 14”. IPS -näyttö toistaa värit huomattavasti paremmin sekä katselukulmat ovat suuremmat.

One moment, please

Huomaathan että tallennamme joka tapauksessa sivuston käytön kannalta pakolliset cookies, kuten ostoskorin sisällön tai kirjautuneen käyttäjän tunnistuksen. Katso myös kuntoluokituksemme Valmistusvuosi: Takuu: 6kk ostopäivästä Tietokone toimitetaan käyttövalmiina Tietokoneen mukana toimitetaan virtalähde Käyttöjärjestelmän mukainen tuotetunnus pohjassa tai akun alla pl. Lähetämme tarvittaessa vähintään vastaavilla tiedoilla olevan saman mallisen tietokoneen. Tulostimet ja skannerit. Varmista yrityksesi tietoturvallisuus ja yksityisyytesi kattavilla ThinkShield-tietoturvaratkaisuilla. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano.