Thinkpad T480 I7

On siis huollon toimesta todettu täydellisesti toimivaksi. Tämän ansiosta se on yksi parhaista ThinkPadeista. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Yleistä keskustelua. Jos tilaat ThinkPad T n Lenovo.

Lenovo ThinkPad T480 20L50004MX 14″ i7-8550U (Gen 8) 8GB RAM 256GB SSD

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Aikoinaan ostettu aikalailla maksimi spekseillä, mm. Keskustelun aloittaja lassematias Aloitettu Tehty kestämään päivästä toiseen ThinkPadit testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta. Vaikka Lenovo ei thinkpad t480 i7 kannettavalle tietokoneelle lainkaan bloatwarea, T n mukana toimitetaan edelleen tarpeettomat sovellukset, jotka Microsoft laittaa jokaiseen Windows 10 -tietokoneeseen. Takuuta vielä löytyy jonkin aikaa, joka on jatkettavissa 1 tai 2 lisävuodella Lenovon sivujen kautta.

thinkpad t480 i7

Terve tuloa Back Markettiin

Ulkopuolisesti erittäin siistikuntoinen. Siirry Tuotteet. Uudet viestit. Kirjaudu Rekisteröidy. Käytin kannettavaa tietokonetta työkoneena päivän ajan, ja vaikka kymmeniä välilehtiä oli auki ja satunnainen videoneuvottelu, en koskaan kokenut viiveitä. Päivän tarjoukset Päivän tarjoukset Black Friday

vg27vh1b review

Lenovo Thinkpad T iU/8/SSD/WIN10P

Käyttöjärjestelmänä pyörii suomenkielinen Windows 10 Pro uusimmilla päivityksillä varustettuna. Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. Apple konfiguraattori. On vain yksi ensimmäisen osapuolen apuohjelma: Lenovo Vantage, jonka avulla voit hallita kaikkia tärkeimpiä asetuksia verkkokamerasta äänilähtöön ja näyttöön. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.

Lenovo Thinkpad T iU/16/SSD/WIN10P

Suomenkielinen näppäimistö On Taustavalaistu näppäimistö On Roiskesuojattu näppäimistö On Trackpoint ohjaintatti näppäimistön keskellä On. Akku kestää siis pitkätkin luentopäivät helposti. Tyyny reagoi myös välittömästi monikosketusliikkeisiin, kuten zoomaus nipistämällä ja kolmen sormen pyyhkäisy. Apple konfiguraattori. Mutta se on enemmän kuin kannettava, ja sen suhteellinen heft jättää tilaa nopeasti vaihdettavalle akulle-mitä et löydä kevyemmästä ThinkPad T -laitteesta 3 kiloa, 0,72 tuumaa paksu tai ThinkPad X1 Carbonista 2,49 kiloa, 0,62 tuumaa paksu. Voit myös optimoida mikrofonit yhdelle tai useammalle äänelle ja antaa järjestelmän suodattaa pois näppäimistöäänet siltä varalta, että kirjoitat puhelun aikana.