Thinkpad T480 I5

Kannettavat tietokoneet. Astu toiminnan keskipisteeseen Kun valitset Teen kosketusnäytön, niin voit työskennellä aiempaa intuitiivisemmin ja nauttia viihteestä vapaa-ajalla. Intel Core i5 8. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat. Show savings:. Teen saa myös 72 Wh:n akun, joka kestää jopa 30,3 tuntia latausten välillä.

Lenovo ThinkPad T480 14´´ i5-7300U/8GB/256GB SSD Laptop

Lisäksi Microsoft AutoPilot säästää aikaa Tn määritysten tekemisessä ja käyttöönotossa. Tämä globaali ratkaisu parantaa myös Netti-palvelujen tietoturvaa ja vähentää organisaatioille koituvia kustannuksia. Win 10 Pro bit. Vapauta potentiaalisi Tehokkaassa T-sarjan koneessa on kaikki mitä tarvitset: pitkään kestävä akku, salamannopeat tiedostojen lataukset ja vain muutaman sekunnin kestävät käynnistykset. Toiminnon avulla thinkpad t480 i5 vaihtaa tyhjentyvän akun täyteen ladattuun — sammuttamatta konetta. Apple konfiguraattori.

thinkpad t480 i5

’ + n[0] + ’

Tämä globaali ratkaisu parantaa myös Netti-palvelujen tietoturvaa ja vähentää organisaatioille koituvia kustannuksia. Uusimmilla tehosuorittimilla ja koko päivän kestävällä akulla varustettu 14″ kannettava on vankka ja silti mukavan kevyt ottaa mukaan mihin tahansa. Svenska Ohjeita. Käytetty ja kunnostettu Lenovo Thinkpad T DDR4-muistin jopa 32 Gt tehon ja nopeuden turvin T toimii yhtä tehokkaasti kuin työpöytäkone — ja liikkuu tietysti mukana mihin tahansa. Kysy, jos et löydä sopivaa laitetta. Kokeile 60 päivää kotona.

ssd m2 wd blue

Lenovo ThinkPad T (20LMX) yrityksille | Atea eShop

Kuhunkin Teen sisältyvä maailmanlaajuisesti voimassa oleminen vakiotakuu tuo mielenrauhaa. Näytä laajat tuotetiedot. All rights reserved. Siirry Valmistajat. Win 10 Pro bit. Kannettavat tietokoneet.

One moment, please

Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Pilvipalveluun perustuvalla ratkaisulla voit määrittää kaikki kannettavat siten, että ne ovat käyttövalmiita suoraan pakkauksesta. FIDO kokoaa käyttäjän tiedot ja tunnistetiedot kolmeen suojattuun kerrokseen ja helpottaa turvallista online-käyttöä. Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. English Ohjeita. Tässä alla on muutamia vastaavia kannettavia, löytyisikö näistä heti sopiva?