Thinkpad T460s

Sisältyvän näytönohjaimen dynaaminen taajuus max MHz. Kellotaulun materiaali Hiilikuitu, Thinkpad t460s. Intel® Smart Cache Kyllä. Intel® Clear Video Technology Kyllä. ThinkPad Ts -kannettavan hieman koverretut ja pitävät näppäimet, sekä näppäimistön mahtava ergonomia auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi niin työssä kuin arjessa. Hylkää Hyväksy. Verkko Bluetooth Kyllä.

ThinkPad T460s

Saat enemmän aikaiseksi heti alusta asti. Yllä mainitut tiedot ovat minimikokoonpano. Sisältyvän näytönohjaimen dynaaminen taajuus max MHz. Kannettava on saatavissa sormenjälkilukijalla, minkä ansiosta voit hyödyntää biometriikkaa sisäänkirjautumisessa: sormenjälkesi thinkpad t460s salasanana. Näyttö Näytön halkaisija tuuma 14 ”. Nauti laadukkaista videoneuvotteluista kannettavalla, jonka valoherkässä p:n teräväpiirtoverkkokamerassa on laaja thinkpad t460s ja kasvojentunnistus ja jossa on kaksi kohinaa vaimentavaa mikrofonia mahdollistamassa kirkasääniset VoIP-puhelut yksityis- ja kokoustiloissa.

thinkpad t460s

Parhaat ehdotukset

Lähetä arvostelu. Intel® Flex Memory Access Kyllä. Muunneltava TDP-down 7,5 W. Intel® FDI -teknologia Ei. Lisäksi kannettavassa on kätevät multimedianäppäimet, jotka mahdollistavat mikrofonin, kaiutinten ja kameran säädinten käytön nopeasti ja helposti. Tuetut ohjepaketit SSE4. Sisäänrakennetun näytönohjaimen malli Intel HD Graphics

tarrat edullisesti

ReUse: Lenovo ThinkPad Ts, kannettava tietokone |

Etusivu Kodin teknologia Informaatioteknologia ja peluu Pientietokoneet ja pillerit Tietokoneet. ReUse-koneen valitsemalla vaikutat myös osaltasi elektroniikkajätteen vähentämiseen. ThinkPad T mallista ohuempi ja kevyempi Ts, jossa ei tehoissa Object Linking and Embedding tingitty. Liitettävyys Thinkpad t460s 3. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Katso myös kuntoluokituksemme. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai:

ThinkPad Ts | tuumainen Ultrabook&trade,-kannettava valmiina yrityskäyttöön | Lenovo Suomi

Sisäänrakennetun näytönohjaimen malli Intel HD Graphics Saat enemmän aikaiseksi heti alusta asti. Prosessori tukee ECC:tä Ei. Kuntoluokka: Erinomainen, Grade A! Telakointiaseman liitäntä Kyllä.