Thinkpad T440p I5

Kokeile 60 päivää kotona. Lenovo Thinkpad Tp h uippulaadukas kunnostettu y rityskannettava. Kristallinkirkas ääni ja näppäimistöäänien melunsuodatusteknologia saavat videoneuvottelusi tai verkkokeskustelun tuntumaan thinkpad t440p i5 kuin olisit oikeasti paikalla. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat. IPS-tekniikan ansiosta värit näkyvät kirkkaina ja katselukulma on lähes astetta.

Voihan pahus – ilmoitusta ei löydy…

Integroitu p:n teräväpiirtoinen web-kamera Kristallinkirkas ääni ja näppäimistöäänien melunsuodatusteknologia saavat videoneuvottelusi tai verkkokeskustelun tuntumaan siltä kuin olisit oikeasti paikalla. Usein kysytyt kysymykset. Kokeile 60 päivää kotona. Show savings:. Kannettava tietokone Lenovo.

thinkpad t440p i5

Voi harmi, tämä tuote on päässyt loppumaan varastostamme.

Käytetty, kunnostettu ja täysin läpikäyty kannettava tietokone. Yliviivatut hinnat ovat joko valmistajan suositushintoja uudelle tuotteelle, tai keskiarvo muiden myyjien hinnoista. Voit suorittaa monia tehtäviä samanaikaisesti nopeasti ja vaivattomammin siirtyen sovelluksesta toiseen. Koko valikoimamme heti varastosta löytyviä käytettyjä kannettavia löydät klikkamalla tästä. Monipuoliset maksu- ja toimitustavat.

vannesahan terä 1400

Lenovo ThinkPad TP iM 8GB SSD DVDRW HD+ 3G WL BT W10P – Nordic IT Solutions Oy

Ominaisuudet Ominaisuudet Windows 8:lle tehostettu tarkkuusnäppäimistö ThinkPadin legendaarisen, ergonomisen, täysikokoisen ja roiskesuojatun näppäimistön näppäinten ryhmittely, erinomainen tuntuma ja TrackPoint®-ohjauslaite on kokonaan uudistettu. Integroitu p:n teräväpiirtoinen web-kamera Kristallinkirkas ääni ja näppäimistöäänien melunsuodatusteknologia saavat videoneuvottelusi tai verkkokeskustelun tuntumaan siltä kuin olisit oikeasti paikalla. Virtalähde Mukana Takuu 12 kk Laajennettavissa 24 kk saakka. Hyvä Myyty. Tämä laite on painoltaan vain alkaen thinkpad t440p i5 kg ja sen profiili on paksuimmalta kohdaltaan 21 mm, joten se on helppo sujauttaa mihin tahansa laukkuun.

Lenovo ThinkPad TP 14″ Core i5 2,6 GHz – SSD GB – 16GB QWERTY – Italia | Back Market

Voit viestiä langattomasti erittäin laadukkaissa videoneuvotteluissa, ja myös akku kestää pidempään. Ominaisuudet Ominaisuudet Windows 8:lle tehostettu tarkkuusnäppäimistö ThinkPadin legendaarisen, ergonomisen, täysikokoisen ja roiskesuojatun näppäimistön näppäinten ryhmittely, erinomainen tuntuma ja TrackPoint®-ohjauslaite on kokonaan uudistettu. Usein kysytyt kysymykset. ThinkPad Tp 14″ Business laptop Performance, efficiency and durability make the Tp the corporate laptop workhorse that sets the benchmark. Kieltäydyn evästeistä Vaihda asetuksia. Laitteet käynnistyvät hetkessä ja ovat aina ajan tasalla.