Thinkpad T14 Gen1

Lenovon tietokoneilla on 36 kk:n laajennettu OnSite-takuuhuoltopalvelu, jonka turvin saat vikatilanteessa huoltoliikkeen korjaus- ja huoltopalvelut mukaan lukien takuunalaiset varaosat ilman eri veloitusta. Siirry Tuotteet. Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Laitteen 14 tuuman Full HD -näyttö ei rasita silmiä sen heijastamattoman pinnan ansiosta. Työntekijän OmaElisa. Se varmistaa, että jos muut kurkkivat olkasi takaa, ponnahdusikkuna ilmoittaa thinkpad t14 gen1 mahdollisesta uhasta ja PrivacyGuard-suodatin otetaan käyttöön.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 -kannettava, Windows 10 Pro (20UDS17S00)

Onnistuneet etäpalaverit – Kannettavien tietokoneiden parasta kirjoitustuntumaa tarjoava näppäimistö sisältää pikapainikkeet kommunikointia varten, joiden avulla vastaat ja lopetat puhelut helposti. Voit luottaa siihen, että nämä kannettavat toimivat niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviävät niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin. Valmis lähetettäväksi 0. T14 on aina valmiina thinkpad t14 gen1. Aina valmiina – Modern Standby -ominaisuuden avulla ThinkPad T14 herää lepotilasta jopa sekunnissa ja kytketytyy verkkoon välittömästi. Voit ottaa kannettavan mukaan niin tien päälle kuin taivaalle. Intel kannettavat Erittäin ohuet kannettavat.

thinkpad t14 gen1

Lenovo ThinkPad T14 Gen1 – Tehokas kannettava liikkuvaan työhön

Kingston muistihaku. Asiakasarvostelut kohteelle ThinkPad T14 Intel. Sinua palvelevaa tietoturvaa Osana ThinkShield-tietoturvaratkaisuja tarjoamme sinulle yhdistelmän laitteistoja ja ohjelmistoja, jotka toimivat yhdessä ja varmistavat, että näyttösi on pelkästään sinun nähtävissäsi. Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Valinnainen PrivacyGuard-paneeli on elektroninen suodatin, joka pienentää näyttösi katselukulmaa siten, että sivulta näyttöä katsovat henkilöt näkevät vain mustan ruudun. Kaikki tuottavuusominaisuudet yhdessä paketissa. Voit luottaa siihen, että tietosi ja työsi pysyvät turvassa.

opal vesivaraaja

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 20UD 14´´ Ryzen 5 Pro U/8GB/GB SSD Laptop Musta| Techinn

USB-C-virransyöttö 6. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Tyhjennä hakukenttä Hae. Onnistuneet etäpalaverit – Kannettavien tietokoneiden parasta kirjoitustuntumaa tarjoava näppäimistö sisältää pikapainikkeet kommunikointia varten, joiden avulla vastaat ja lopetat puhelut helposti. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien thinkpad t14 gen1 asennuksesta.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 (20SGMX) yrityksille | Atea eShop

Rajoitettu takuu – 3 vuotta – on-site Rajoitettu takuu – akku – 1 vuosi. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Valinnainen PrivacyGuard-paneeli on elektroninen suodatin, joka pienentää näyttösi katselukulmaa siten, että sivulta näyttöä katsovat henkilöt näkevät vain mustan ruudun. Kannettava tietokone.