Thinkpad T14 Gen 2 Amd

All rights reserved. Pientietokoneet Kannettavat 14″ laajakuvanäytöllä Tuote Lisävaruste: SIM-korttipaikka. WiFi 6 mahdollistaa paremman suorituskyvyn nopeamman tiedonsiirtonopeuden ja pienemmän viiveen ansiosta. Tuotenumero Brändi Lenovo Valm. Tämä kiinteähintainen, määräaikainen ja valinnainen turvapalvelu minimoi odottamattomien korjausten kustannukset. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun!

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 -kannettava, Windows 10 Pro (20XK007DMX)

Älykkäämpää tietoturvaa Osana ThinkShield-tietoturvaratkaisuja tarjoamme sinulle yhdistelmän laitteistoja ja ohjelmistoja, jotka toimivat yhdessä ja varmistavat, että näyttösi on pelkästään sinun nähtävissäsi. RJ45 ethernet 4. Ohjelmistotuki ei sisälly palveluun. Työpisteeseen juuttumisen aika on ohi — tien päällä teet töitä tai soittelet vaikka kotiin uskollinen ThinkPad rinnallasi. Atean tarvikehaku.

thinkpad t14 gen 2 amd

Parhaat ehdotukset

Lisävaruste: SIM-korttipaikka. Tehokas, helposti hallittava ja tietoturvallinen. Hiilikompensoitu malli – Tämän mallin CO²-häiriöpäästöt kompensoidaan perustuen realistisiin päästölaskelmiin. Sisältää 3 vuoden on-site-takuu Onsite-tuessa tekninen asiantuntija korjaa laitteen paikan päällä, jos ongelmaa ei voida ratkaista etänä. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Liitännöillä on väliä Tkannettava pitää sinut kaikkialla yhteydessä verkkoon. Toimii rankoissakin olosuhteissa ThinkPad T14 -kannettavat testataan 12 eri sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja niille tehdään yli laatutarkastusta.

nvidia geforce 3070 cena

Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 (20UDAMX) yrityksille | Atea eShop

Apple konfiguraattori. AMD kannettavat Erittäin ohuet kannettavat. Laite on helppo ottaa mukaan ja se mahdollistaa työnteon paikasta riippumatta. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. HDMI 2. Vertailu Vertailu.

ThinkPad T14 Gen 2 | 14″ tehokas, tietoturvallinen AMD-kannettava | Lenovo Suomi

Siirry Tuotteet. HDMI 2. Lisäksi aikaa säästävät ominaisuudet, kuten puhelunhallintanäppäimet, Modern Standby -tuki ja laitteen herätys puhekomennolla helpottavat käyttöä ja yksinkertaistavat työnkulkujasi. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. All rights reserved.