Thinkpad Lenovo L390 Yoga

Tässä 13,3″ 2-inkannettavassa on uusinta suoritin- muisti- ja tallennusteknologiaa sekä vaikuttavat 12 tuntia kestävä akku. Kuten useimmat ThinkPadit, tämä vauva voi lyödä. Turvallisen ja kestävän kannettavan voi mukauttaa yrityksesi thinkpad lenovo l390 yoga sopivaksi lisävarusteiden, kuten kosketusnäytön, taustavalaistun näppäimistön ja sormenjälkitunnistimen, avulla. Vaikka kannettavan tietokoneen kansi ei magnetoidu pohjaan, se on erittäin painava, joten kone tuntuu tukevalta tablet-tilassa. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan.

Kysymykset ja vastaukset

ThinkPad L Yoga läpäisi 12 sotilasluokan sertifiointitestin MIL-STD Gjoten se kestää mekaanisia iskuja, tärinää, äärilämpötiloja, hiekkaa thinkpad lenovo l390 yoga pölyä, sieniä, korkeita korkeuksia, auringon säteilyä ja räjähdyskelpoisen ympäristön. Saat 1 dollarilla HP Spectre x -laitteen, joka tuo sinulle kannettavan tietokoneen, jolla on pidempi akunkesto, kirkkaampi ja värikkäämpi näyttö ja parempi yleinen suorituskyky. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. L -jooga voitti vain yhden kilpailijan, Latitude n nittiä. Products ship within the same business day excl. On kuitenkin joitain haittoja, mukaan lukien hieman himmeä näyttö, jossa on paksut kehykset ja kosketuslevy, joka on hieman lyhyt.

thinkpad lenovo l390 yoga

ThinkPad L390 Yoga

Samoin Lenovon uusi kone voitti L Yogan 32 fps. L -yoga voitti vain yhden kilpailijan, Latitude n nittiä. Kensington ® -lukkopaikka. Joustavat maksutavat. ThinkPad Pen Pro sisältää 2 paineherkkyystasoa ja kaksi ohjelmoitavaa painiketta. PS5 Digital Edition – Kumpi kannattaa ostaa? Lenovon p -verkkokamera ei räjäyttänyt kattovaloja, ja näin hieman enemmän yksityiskohtia kuin muissa kannettavien verkkokameroissa.

slots dimm

ThinkPad L Yoga | 2-inyrityskannettava digitaalisella kynällä | Lenovo Suomi

L Yoga painaa 3,3 kiloa ja 12,7 x 8,8 x 0,7 tuumaa jonnekin kilpailijoidensa väliin, kuten HP Spectre x 2,8 kiloa, 0,6 tuumaa ja Dell Latitude 2-in-1 3,5 kiloa, 0,8 ~ 0,9 tuumaa. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. ThinkPad L Yoga läpäisi 12 sotilasluokan sertifiointitestin MIL-STD Gjoten se kestää mekaanisia iskuja, tärinää, äärilämpötiloja, hiekkaa ja pölyä, sieniä, korkeita korkeuksia, auringon säteilyä ja räjähdyskelpoisen ympäristön. Asiakasarvostelut thinkpad lenovo l390 yoga ThinkPad L Yoga. Mukana toimitettua kynää ei kuitenkaan voi kiinnittää. Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai:

Lenovo ThinkPad L Yoga 13″ Core i5 1,6 GHz – SSD GB – 16GB AZERTY – Ranska | Back Market

L -joogan näyttö kattoi prosenttia sRGB -värispektristä, ja vaikka se on suhteellisen värikäs, se laskee hieman alle kannettavan tietokoneen keskimääräisen prosentin. Lenovon p -verkkokamera ei räjäyttänyt kattovaloja, ja näin hieman enemmän yksityiskohtia kuin muissa kannettavien verkkokameroissa. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Kaikilla kilpailijoilla on sama grafiikkasuoritin. Yhdistä kestävyys ja pitkä akunkesto hyvään suorituskykyyn, mukava näppäimistö ja telakointikynä, niin voit tehdä paljon tällä koneella.