Thinkpad L14 Gen 2 Amd

Toisen sukupolven ThinkPad L14 -kannettavalla on entistäkin helpompaa olla yhteydessä – niin laitteisiin kuin Internetiin. Add to cart. Optional: NanoSIM slot. Lataa, OLE hyvä ja odota Plus, the webcam privacy shutter ensures your camera stays off when you want it to. L14 Gen 2 14″ AMD.

ThinkPad L14 Gen 2 (14″, AMD)

Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Haluatko apua oikean tuotteen tai tarjouksen löytämiseen? ALV:n ja toimituksen. Suomi Ohjeita. Mallit Mallit. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Järjestelmän merkki: Lenovo – Muistin koko: 16GB.

thinkpad l14 gen 2 amd

Parhaat ehdotukset

Tuotekoodi: 4X90R Vertailu Vertailu. Tuotekoodi: 4X90H Plus, it keeps email and select apps synced even when the device is asleep, ensuring instant productivity upon waking. Tuotekoodi: SFL

turvaportti oveen

Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 (20XMX) yrityksille | Atea eShop

Näppäimistö Backlit, Black – Nordics. Tyyppi: PC-kovaääniset – Melunvaimennus: Ei. Hiilikompensoitu malli – Tämän mallin CO²-häiriöpäästöt kompensoidaan perustuen realistisiin päästölaskelmiin. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Akku 3 Cell Li-Polymer. Joustavat maksutavat.

ThinkPad L14 Gen 2 | Powerful entry-level 14 INCH Intel laptop | Lenovo Singapore

Entry-level device with powerful performance. ThinkPad L14 on huokeahintainen yritystason kannettava, joka tarjoaa kaiken yrityksille tarpeellisen mukaan lukien telakoitavuus, hyvät liitännät sekä tietoturvaominaisuudet. Osta tämä tietokone ja voit päivittää sen maksutta Windows 11 -käyttöjärjestelmään, kun päivitys on saatavilla. Kensington lock slot. Älykkäämpää tietoturvaa Verkkokameran yksityisyyssuojan, älykkään virranhallinnan ja integroidun Match-on-Chip-sormenjälkitunnistimen sekä erillisen Trusted Platform Module dTPM 2. ALV:n ja toimituksen. Takaisin sivun alkuun.