Thinkpad E15 Gen 2 Ryzen

Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Kannettava kestää myös arkipäivän vahingot, kuten kolhut, pudotukset ja roiskeet. Lisäksi ThinkPad E15 2. Co2 Offset 0.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15.6 Ryzen 5 4500U 16GB 512GB Windows 10 Pro 64-bit

TrackPoint, UltraNav. Kannettavan ja tabletin tarvikkeet. English Ohjeita. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta. Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 – Svenska Ohjeita.

thinkpad e15 gen 2 ryzen

ThinkPad E15

Lisäksi laitteessa on tuki kaksoistallennusasemalle jotka tarjoavat lisänopeutta ja -kapasiteettia. ThinkShutter-yksityisyyssuojan avulla voit estää vakoiluyritykset sekä sulkea verkkokameran, kun et käytä sitä. Siirry Tuotteet. Vanha OmaElisa. Elisa Kirja. Svenska Ohjeita. Svenska Ohjeita.

webcam logitech c930e hd 1080p

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 (20TMMX) yrityksille | Atea eShop

Yritysten OmaElisa. Valinnaiset tietoturvavaihtoehdot, kuten virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkitunnistin sekä infrapunakamera kasvojentunnistuksella tapahtuvaa kirjautumista varten, parantavat suojausta entisestään. Olipa kyse napajäätiköstä tai kuumasta aavikosta, tämä laite kyllä kestää. Universal Serial Bus 3. Vankkaa suorituskykyä tien päälle Show savings:.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 (20TMX) yrityksille | Atea eShop

Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Katso kaikki yhteensopivat tarvikkeet. Se ei myöskään kärsi arkipäiväisistä vahingoista, kuten kolhuista, pudotuksista ja roiskeista. Svenska Ohjeita. Lenovon yrityskannettava on suunniteltu kestämään arjen kolhut. Novo Hole 3. Nauti selkeästä grafiikasta ja eloisista väreistä