Thinkpad E15 G2

Näytä tai mukauta Lisää toivomusluetteloon. No need to search for a headset or untangle wires—simply open the tray and Bluetooth®-enabled earbuds auto-connect to your PC. Tässä 15,6” tietokoneessa on käteviä tekoälypohjaisia ominaisuuksia, kuten melunvaimennusalgoritmit, älykäs thinkpad e15 g2 ja automaattisesti yhdistävät nappikuulokkeet. Lisää ostoskoriin. He pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 – Intel Core i5 1135G7 & 8 GB RAM

Your session is about to timeout due to inactivity. Smart Power On -toiminnon avulla voit kirjautua sisään ja käynnistää laitteen yhdellä kosketuksella. Ainutlaatuinen luotettavuus ThinkPad E15 on suunniteltu kestämään melkein mitä vain—jopa vesiroiskeita. Tuotekoodi: 4XC1B Tuotekoodi: 4XB0K Arvioitu saapumisaika 3. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.

thinkpad e15 g2

ThinkPad E15 Gen 2 (Intel)

Tuotekoodi: 4X40K Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. ALV:n ja toimituksen. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Valitettavasti tämä sivu ei OLE luettavissa mobiililaitteilla. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Luja ja kestävä ThinkPad E15 2.

toyota corolla sport touring hybrid

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 – Intel Core i5 G7 & 8 GB RAM

Tuotekoodi: 4XD0X User Manual Product Documents. Rakenna omasi 0. Upea ääni ja grafiikka Nauti selkeästä grafiikasta ja eloisista väreistä ThinkPad E15 Gen 2 -kannettava suojaa tietojasi ja laitettasi sisäänrakennetuilla ThinkShield-tietoturvaratkaisuilla. Suojaa tietosi ja yksityisyytesi ThinkPad E15 varmistaa tietoturvasi kaikissa tilanteissa.

Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 (20TMMX) yrityksille | Atea eShop

Tuotekoodi: 4XC1B Tehokkaalla suorittimella varustettua ThinkPad E15 2. Tuotekoodi: 4XF0H Tuotekoodi: 4X40Z Type: Powerbank. Tuotekoodi: 4XC0V