Thinkbook Yoga 14s

Eräät ominaisuudet edellyttävät määrättyjä laitteistoja. Lisäksi siihen on saatavilla älykkäitä ominaisuuksia, kuten Modern Standby ja sovelluksia, jotka avautuvat automaattisesti, kun otat integroidun kynän käyttöön tietyssä tilassa. Toimisto Lenovon yrityskannettavassa on koko työpäivän kestävä akku. Näytä laajat tuotetiedot. Erinomainen kannettavuus 14s Yoga -kannettavassa on koko päivän thinkbook yoga 14s akku. Virtapainike on tietokoneen oikealla puolella, ja sormenjälkitunnistin on sijoitettu sen pintaan.

ThinkBook 14s Yoga

Lakon vuoksi Yritysasiakas- ja Vikapalvelumme toimivat normaalia suppeammin. Thinkbook yoga 14s ominaisuudet 14s Yoga on varustettu älykkäillä ratkaisuilla, jotka sujuvoittavat työskentelyäsi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Työskentele tietoturvallisesti 14s Yogassa on virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkitunnistin, joten voit käynnistää järjestelmän ja kirjautua sisään turvallisesti yhdellä kosketuksella. Kannettavan älykynällä voit käynnistää hyödyllisen sovelluksen: valmiustilassa voit avata muistiinpanosovelluksen koskettamalla näyttöä älykynällä thinkbook yoga 14s sisäänkirjautuneena voit avata Windows Ink -työtilan vain ottamalla kynän käteesi. Kasisävyinen mineeralinharmaa. Nopeat yhteydet Kannettava tukee jopa Wi-Fi 6 -yhteyttä ja mahdollistaa nopeat ja vakaat yhteydet myös ruuhkaisissa julkisissa tiloissa.

thinkbook yoga 14s

Parhaat ehdotukset

Voit pitää kiintolevyasemasi vikatapauksissa, joten voit olla rauhallisin mielin, koska tiedät arvokkaiden tietojesi olevan turvassa. English Ohjeita. Lenovo ThinkBook 14s Yogan sisäänrakennetut ThinkShield-tietoturvaratkaisut pitävät tärkeät tietosi turvassa. Suomi Ohjeita. Värivaihtoehdot ovat mineraalinharmaa, joka sopii täydellisesti yritysmaailmaan, sekä rajoitetusti saatavilla oleminen klassinen syvänsininen. Selaimesi pitää päivittää.

seiko miesten kellot

ThinkBook 14s Yoga | 14″ 2-inkannettava PK-yrityksille | Lenovo Suomi

ThinkBook 14s Yoga Mallit Kaikki 0. Nopeat yhteydet Kannettava tukee jopa WiFi 6 -yhteyttä ja mahdollistaa nopeat ja vakaat yhteydet myös ruuhkaisissa julkisissa tiloissa. English Ohjeita. Suoritin ei OLE raskassarjalainen, mutta tietokoneen suorituskyky riittää silti useimmille Windows-ohjelmille lukuun ottamatta vaativimpia 3D-pelejä. Vaihtaminen tietokoneesta tabletiksi ja thinkbook yoga 14s päin on erittäin helppoa. Show savings:.

Lenovo ThinkBook 14s Yoga | Elisa Yrityksille

Limited quantities are available. Perustakuu – 1 vuosi – nouto ja palauttaminen Laajennettu takuu – 1 vuosi – on-site. Lähetetään työpäivän kuluessa. Rakenna omasi 0. Todellinen akun kesto vaihtelee ja riippuu useista tekijöistä, esimerkiksi tuotteen kokoonpanosta ja käyttötavasta, käytetyistä sovelluksista, langattoman verkon käytöstä, virransäästöasetuksista ja näytön kirkkaudesta.