Thinkbook 14 15

Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Software and accessories will be shipped separately and may have a different estimated ship date. Asiakasarvostelut kohteelle ThinkBook 14 Gen 2 Intel. Jopa 2 Tt:n kaksois-SSD-asemavaihtoehtojen ja jopa 24 Thinkbook 14 15 muistin ansiosta tämä yritysten tehopakkaus antaa mahdollisuuden jopa kaikkein vaativimpien sovellusten käyttöön. Joustavat maksutavat. Universal Serial Bus 3. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta.

ThinkBook 14 Gen 2 (AMD)

Tuotekoodi: 21AB2MX. Ilmoita kun saatavilla. Arvioitu saapumisaika Se tuo merkittäviä säästöjä takuun ulkopuolisten korjausten kustannuksiin verrattuna. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Asiakaspalvelu Yritystieto Yhteystiedot Toimitusehdot Tietosuoja. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon.

thinkbook 14 15

Asiakaspalvelu

Valitettavasti ”ThinkBook 14 Gen 2 Intel ” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:. Erittäin pienikokoinen, ohut ja kevyt alumiinirunko antaa tälle kannettavalle vankan ja hienostuneen ilmeen. Näytä mallit Lisää toivomusluetteloon. Rakenna omasi 0. Suunniteltu nykypäivän työpaikoille Liiku vaivattomasti sovellusten välillä ja näet kaikki selkeästi tarkalta täysteräväpiirtonäytöltä, johon on saatavana myös kosketustuki.

suomalainen skeittilauta

ThinkBook 14 Gen 2 (Intel) | Tehokas 14 tuuman pienyritysten kannettava | Lenovo Suomi

HDMI 8. Akun varaustilan ilmaisin 8. Sitä on helppo kuljettaa mukana, sillä sen paksuus on vain 17,9 mm thinkbook 14 15 se painaa vain 1,5 kg. Lisää ostoskoriin. Tyylikkäänä töihin Tyylikkään kaksisävyinen mineraalinharmaa kansi varmistaa, että Lenovo ThinkBook 14 erottuu edukseen.

Lenovo ThinkBook 14 G2 ARE 20VFSP 14´´ RU/8GB/GB SSD Laptop Hopeinen| Techinn

RJ45 4. Katsele tämänhetkisiä malleja Ominaisuudet Kritiikit Tekniset tiedot Lisävarusteet ja palvelut Palvelut. Saat käyttöösi yhtenäisen kontaktipisteen tarjoavan Lenovon sisäisen tukipalvelun, mikä varmistaa sen, että ongelmasi ratkaistaan ammattimaisesti alusta loppuun. Vaihtoehtoisesti voit luoda käyttäjätilin uusille käyttäjille. The purchase quantity of the product has reached the upper limit. Olitpa sitten louhimassa dataa tai luomassa monimutkaista asiakirjaa, näiden mobiilisuorittimien avulla se hoituu nopeasti. Universal Serial Bus 3.