Think Book 15 G2

Lenovo on suurin PC-valmistaja Kiinassa, ja vuodesta kolmanneksi suurin maailmalla. Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 Pöytätietokoneiden ja kannettavien tietokoneiden lisäksi Lenovo myy muun muassa palvelimia, kämmentietokoneita, matkapuhelimien varusteita ja projektoreita. Think book 15 g2 meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Kuuloke- ja mikrofoniyhdistelmä 9. Valitse kosketusnäytöllä varastettu malli, jos haluat parantaa käyttökokemusta ja tehdä selauksesta entistä intuitiivisempaa.

Lenovo ThinkBook 15 G2 20VE0004MX 15,6″ i5-1135G7 (Gen 11) 8GB RAM 256GB SSD

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Alin hinta. Microsoft Windows 10 Home, suomenkielinen. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Käyttöjärjestelmä Windows 10 Pro

think book 15 g2

Tuotteen kuvaaminen

RJ45 4. Toimitusaika päivää. Takuu 1 Year Courier or Carry-in. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Turvallinen, suojattu ja älykäs Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 huolehtii yritystietojesi turvallisuudesta – ja yksityisyydestäsi. Tuotekoodi: Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä.

my trendy phone alekoodi

Lenovo ThinkBook 15 Gen 2 (Intel) | Tehokas 15,6 tuuman pienyritysten kannettava | Lenovo Suomi

Tarvikkeet ja oheislaitteet -osaston suosituimmat tuotteet alk. Portit ja paikat. HP ProBook Liikkuminen ja ulkoilu. Tämä seuraavan sukupolven ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden järjestää puhelinneuvotteluita, kun työskentelet etäältä, ja tuo käyttöön suuremman datakapasiteetin, jonka ansiosta voit jakaa mediasisältöjä sujuvasti ja nähdä kaikkien kamerasyötteen kirkkaan terävästi.

Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL (20VEMX) yrityksille | Atea eShop

Laite on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, joihin kuuluvat muun muassa tehokas suoritin ja edistynyt näytönohjain. HDMI 4. Hintakehitys Korkein hinta. Äärimmäisen ohuet näytön reunukset Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.