Theta 360 Camera Z1

Syvyys : 29 mm. Lisäksi se on niin pieni, että se voidaan helposti kuljettaa taskussa! Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Kameraan kiinnitettävät. Webshop by Lillhonga. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Tuotteen kuvaaminen.

Ricoh – Theta Z1 360 ° Camera

Sony E. Toimitusaika 9 päivää. Mikrofonien lukumäärä. Tuotekoodi: Videokuvat tallentuvat 4K-laadulla ja kuvanlaatua parantaa kameran 3-akselinen kuvanvakautus. Kameran liitäntä.

theta 360 camera z1

Tietoa sovelluksesta

Muut kamerat. Ricoh Theta Z1 Gb. Suurempi kenno tarjoaa myös paremman herkkyydensiedon ja mahdollistaa kuvaamisen vaikeimmissakin olosuhteissa, kun verrataan muihin kameroihin. Näytä myymäläsaatavuus. Ricoh Theta Z1 51GB kamera.

saippuapumppu musta

Ricoh Theta Z1 – kamera –

Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Ricoh Theta Z1, musta. Ricoh Theta Z1. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta.

Ricoh Theta Z1 kamera, hinta €

Z1 on Theta V:n tapaan Android-käyttöjärjestelmällä toimiva °-kameramalli. Swarovski CL-sarja. Tuotteen kuvaaminen. Langaton internetyhteys ja Bluetooth. Liikkuminen ja ulkoilu Autoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Kameraan kiinnitettävät.