Thermacell Halo Hyttyskarkotin

Älä koskaan upota laitetta veteen tai puhdistusaineeseen. Kategoriat ja tuotemerkit. Kirjoita arvostelu. Elektroninen posti Tilaa. Tyylikäs Mini Halo -hyttystorjuntalaite näyttää hyvältä millä tahansa terassilla. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamointi valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Katso tuoteryhmän tarjoukset 2.

Thermacell Mini Halo hyttyskarkotin

Heti varastosta yli 20 kpl. Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Myyntinumeromme palvelee Ark 8. Tuotteen saatavuus myymälöissä Myymälä. Käytä ja säilytä tuotteita niin, että lapset ja lemmikkieläimet eivät pääse niihin käsiksi. Näytä kaikki Thermacell Repellents-tuotteet.

thermacell halo hyttyskarkotin

Thermacell hyttyskarkottimella pääset hyttysistä eroon vaivattomasti!

Heti varastosta 54 kpl. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Nauti rauhassa ilman hermoja raastavaa hyttysten ininää kotona ja mökillä niin illanistujaisista, grilli-illoista ja retkistäkin, sillä tämä huippusuosittu ja tykätty hyttyskarkotin häätää kaikkien inhoamat hyttyset pois. Tuote on lisätty toivelistalle. Toiminta-ala 20 m². Liitetiedostot Esite. Näillä vinkeillä valmistat helppoa ja hyvää retkiruokaa olit sitten suuntaamassa päiväretkelle tai pidemmälle vaellukselle.

tunturi minikuntopyörä

Thermacell Repellents Hyttyskarkotin Thermacell Mini Halo |

Hyttystorjuntalaite Thermacell, siirrettävä, vihreä. Näitä ostetaan nyt:. Saatavuus Heti toimitettavissa. Kärpäslätkät ja kärpäspaperit. Tilapäisesti loppu.

ThermaCELL Thermacell Halo Mini White, hyttyskarkotin – Valkoinen – Hyttyskarkoitus | XXL

Mattoa lämmitetään kaasulla, jolloin tehoaine höyrystyy ja muodostaa laitteen ympärille n. Thermacell karkottaa tehokkaasti hyttyset, mäkärät, polttiaiset ja paikallaan oltaessa myös hirvikärpäset. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Kompaktisti muotoiltu Thermacell Mini Halo sopii hyvin terassille, verannalle ja patiolle niin kotona kuin mökillä. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Varmista, ettei laite tai hyttystorjuntamatto jää sateella ulos tai joudu vesistöön tai muualle luontoon.