The Witcher 3

Lisää toivelistaan Lisää the witcher 3. Ominaisuudet: Pelaa hirviöitä metsästävällä palkkamurhaajalla Noiturit koulututetaan varhaisiässä, ja he läpikäyvät mutaation saadakseen superihmisen taidot, voimat ja refleksit. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu. VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Etusivu Keskustelut Workshop Kauppapaikka Suoratoistot. Kirjaudu sisään.

The Witcher 3: Wild Hunt

Viimeaikaiset arvioinnit:. Lisää kaikki lisäsisältö ostoskoriin. Asiakasarvioinnit Muokkaa asetuksia. Seikkailu ja ajanviete. All rights reserved. Suljettu lisenssi. Kieli Suomi.

the witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition

Ota ohjat käsiisi — mene mihin tahansa ja tee mitä tahansa. Urheilu ja kilpa-ajo. Saat kaikki Origin-ominaisuudet käyttöösi siirtymällä online-tilaan. Lähetä arvostelu. Vaikka tämä peli on pelattavissa PS5-konsolilla, jotkin sen PS4-konsolilla saatavilla olevat ominaisuudet saattavat puuttua. The Witcher on yksi suosituimpia RPG-pelisarjoja, jonka grafiikka suorastaan ällistyttää pelaajan silmiä ja äänimaailma hivelee korvia.

millenium sormus

The Witcher 3: Wild Hunt

Myydyimmät Uudet ja nousussa Erikoistarjoukset Juuri päivitetty Suositut tulevat julkaisut. Enempää asettamiasi suodattimia vastaavia arviointeja ei löytynyt. PuolaAmsterdam ja Skandinavia olivat erityisiä inspiraatioita pelin avoimelle maailmalle. Origin on offline-tilassa. Kaikki oikeudet pidätetään. Arviointivääristymätulokset suodatetaan pois, kun toiminto on käytössä.

The Witcher 3: Wild Hunt – Wikipedia

Arviointivääristymätulokset suodatetaan pois, kun toiminto on käytössä. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Suositut tunnisteet tälle tuotteelle:? Näyttökuvat ja videot. Lisää koriin.