The Walking Dead Vr Ps4

Palautetta sivustosta. Lisätietoja on palveluehdoissa. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Odota hetki

Yksi parhaimmista The Walking Dead -peleistä saa jatkoa

Lisätietoja on palveluehdoissa. Matka kävelijän raunioiden läpi saastutti New Orleansin taistellessasi, hiipimällä, hankaamalla ja selviäessäsi joka päivä purkamalla kaupungin laajuista mysteeriä ikonisissa tiloissa. Hauta mitä tahansa aseisiin, ruokaan, työkaluihin ja vihjeisiin. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei OLE tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Instax Mini Film.

the walking dead vr ps4

Hinta- ja tuotetiedot

Kohtaa epätoivoisia ryhmiä ja yksinäisiä selviytyjiä, jotka voivat olla ystäviä tai vihollisia. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Toimitusaika 7 päivää. Virtuaalitodellisuuspelit saattavat aiheuttaa joillekin pelaajille matkapahoinvointia. Write Your Own Review.

skoda rs 230

The Walking Dead: Saints & Sinners PS4 VR -peli, hinta 35 €

Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta. Noblechairs esitteli Darth Vader -teemaisen pelituolin Lisää ostoskoriin. Parhaat liittolaisesi ovat älysi, taitosi ja varusteet, jotka ehdit valmistaa kaaoksen keskellä. Päivän tarjoukset.

Yksi parhaimmista The Walking Dead -peleistä saa jatkoa –

Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Jotta voisit pelata tätä peliä PS5-konsolilla, järjestelmäsi saattaa vaatia päivityksen käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Kohtaa kaikki kauhut, joita elävät ja kuolleet voivat tarjota tässä uudessa VR-seikkailussa The Walking Dead -universumissa. Käsityö siirtää vaihde pois romutetusta materiaalista, aseista, lääkkeistä ja muusta. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla.