The Sims 4 Ulos Syömään

Gastronomisia seikkailuja kaipaavat simit voivat sukeltaa uusien kokeellisten ruokalajien maailmaan! Mitä paremmin ravintolasi toimii, sitä enemmän tähtiä se saa asiakkailta ja sitä enemmän simoleoneja kirstuihin kilisee! Esimerkiksi sitä on ihmetelty, että TS2:n legendaarisessa lisärissä jo saatiin omistajakin kokkaamaan jos haluttiin, muttei millään TS4:ssä. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle.

7 syytä innostua The Sims 4 Ulos syömään -paketista

Maltamme tuskin odottaa tarinoitanne ravintolanpitäjistä! Aidot ruokaintoilijat voivat kerätä kokoon koko kokoelman kokeellisten ruokien kuvia. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Jokin muu, mikä? Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa, ahdistelevaa tai muuten kiellettyä Suomen lain nojalla.

the sims 4 ulos syömään

Vastaukset

Lisää toivelistaan. Kyseessä on sijoitus, joka tuottaa voittoa myöhemmin. Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa. Kirjaudu sisään Eikö sinulla Object Linking and Embedding vielä tunnuksia? Onko simeilläsi nälkä?

mx master 3 business

The Sims™ 4 Ulos syömään – PC/Mac | Origin

Blogiartikkeleita Hyvä tabletti lapselle Sopivat puhelimet ikäihmisille Parhaat pelinäytöt Tietokone opiskelijalle Puhelimet hyvällä akkukestolla. Keskustelu jatkuu! Jaa ne kanssamme Twitterissä avainsanalla DineOut. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Jokin muu, mikä? Sijoita mainoksiin.

Vinkkejä ravintolan pyörittämiseen The Sims 4 Ulos syömään Game Packissä

Sony WHXM4, kuulokkeet. Ryhdy ravintoloitsijaksi. Lisätietoja kokeellisesta ruoasta on täällä. Ilmoita asiaton sisältö. Voit antaa ruokapaikallesi uutta ilmettä lisäämällä mukavia looseja, uniikkeja kylttejä tai vaikka terassin. Sex Violence.