The Sims 4 Sims

EA:n käyttäjäsopimus. Etusivu Yhteisösuositukset Hiljattain katsotut Steam-kuraattorit. Pue simit muodikkaisiin asuihin, joissa he huokuvat asennetta missä tahansa, ja vangitse heidän rohkeat ilmeensä freelancevalokuvaajan uralla. Luo ainutlaatuisia simejä — Voit luoda ja muovata monenlaisia simejä, joista jokaisella on omat kasvonsa ja the sims 4 sims sekä innoittavia tavoitteita. Näytä pistekaupan esineet 3. Xbox One X Enhanced. Lisäämällä The Sims 4 -peliin uusia paketteja teet pelistä vieläkin luovemman, hauskemman ja vapaamman!

Lataa The Sims™ 4 Siminluonti – Demo

Pihakamaa Luo viihtyisä takapiha, missä simisi voivat ottaa iisisti ja rentoutua. Voit tuhota luomuksesi ja rakentaa sen vaivattomasti uudelleen keksimällä jotakin uutta. Tasapainoskootteri hoverboard. Takavuosien muotia Pue simisi retrohenkiseen, rentoon sporttityyliin nostalgisiin väreihin ja rohkeisiin kuvioihin ihkauusilla siminluontiesineillä. Hobby Hall.

the sims 4 sims

Näyttökuvat ja videot

Odota hetki Life, and Sims, are yours to control. Suunnittele ja rakenna upea koti jokaiselle perheelle ja sisusta se lempikalusteillasi ja -koristeillasi. Näytä mobiilisivusto. Lataa, tykkää ja kommentoi simejä, koteja ja valmiita huoneita. Eläydy ainutlaatuiseen peliin, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat.

pioneer 8500

The Sims™ 4 Steamissä

Windows 7 SP1Windows 8, Windows 8. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei OLE tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi. Suositut tunnisteet tälle tuotteelle:? Simien uusi sukupolvi yllättää. Tons of free content has been added to The Sims 4 since it launched. Sex Violence.

The Sims™ 4 for PC/Mac | Origin

The Sims 4 -pelipaketeilla voit lisätä uusia kokemuksia pelattaviksi uusilla temaattisilla tavoilla. Liikkuminen ja ulkoilu. Voit luoda itsesi, lempijulkkiksesi, fantasiasi tai kaikki kaverisi! Create Your Sims Create and control Sims with distinct appearances, big personalities, and new emotions. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!