The Sims 4 Pregnancy Mod

Lumi Anttila Syötä syntymäpäiväsi tai siirry Suomipalvelun etusivulle. Esimerkiksi myöhään syksyllä, talvella tai varhain keväällä ei mansikoita juuret kasva paljon missään. Asiaa ei parantanut, että osa ilmoituksista ei pitänyt paikkaansa. Sets 18 Pins. Tuo Reaping skill ei kyllä liity mitenkään sadonkorjuuseen Sims 4 Clothing.

Sims 4 Maxis Match Cc

NO voit syyä keksejä nii se auttaa ja ksttoo lastenkanavaa mut the sims 4 pregnancy mod tiiä mitää muuta kikkaa saada kaksosii. En mä kauheesti yllytä ketään, mut mulle modit on aika tärkeitä pelaamisen mukavuuden kannalta. Meinaa similläni tuli lapsi joka tuli väärään sukupuoleen xD Enkä toisaalta haluaisi tappaa sitä, niin olisiko siihen jotain koodia? Poika vauvan saamisen todennäköisyys kasvaa kun odottava äiti syö porkkanoita ja kuuntelee vaihtoehtomusiikkia :. Voiko tuolla koodilla saada yksin taloudessa asuvan naisen raskaaksi? Sims 4 Mm. Tulevan lapsen sukupuoleen voi vaikuttaa myös odottavan simin ruokavaliolla ja musiikkivalinnoilla yms.

the sims 4 pregnancy mod

Vastaukset

Anonyymi Loukkaava sisältö. Sieltä mä itse uskallan edelleen latailla – ja kerron, jos ja kun löydän ja ehdin testata kunnolla jonkun raskausmodin. Näin ainakin itse tunnistan. Enkä tiedä onko mahdollista saada kolmosia?

vivofit 4 large

The sims 4 Kaksoset ja kolmoset – The Sims – Suomi24 Keskustelut

Sims Cc. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures. Eli ihan tuurista on kiinni. The Sims 4 Pc. Loukkaava sisältö. Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeasetukset Säännöt. Tumblr Sims 4.

Ohjelmointivirhe – Sims 4 : The Sims 4 koodit

Jos olet yli vuotias, voit lukea palstaa ja osallistua keskusteluun. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta. Anonyymi 1. Willow Creekissä mansikoita kasvaa usein monellakin tontilla – tai kasvoi ainakin vielä pari vuotta sitten. Tähänkö tää sitten jökkäs? When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select.