The Sims 4 Pets Mod

Maxis pyrkii tukemaan pelaajayhteisön luovuutta. Toimitusaika 1 päivä. View post 15 February, Jos havaitset, että jokin modeistasi aiheuttaa ongelmia, sinun on selvitettävä, mikä modeista on syypää ongelmiin. Tässä muutama vinkki tehtävän nopeuttamiseen:.

MidisMicah’s Sims Overload

Got it! Kiitos palautteestasi! Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Telttailu ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Veneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. What’s a cookie? Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Hobby Hall. Load more posts.

the sims 4 pets mod

Tuotetiedot

Myös monet pienemmät ongelmat voivat johtua modista. View post 15 February, BG Pajama Shirt recolor. Paras tapa on yksinkertaisesti pelata peliä ja katsoa, ilmeneekö ongelmia. Jos havaitset, että jokin modeistasi aiheuttaa ongelmia, sinun on selvitettävä, mikä modeista on syypää ongelmiin.

nitro vg271 p

The Sims 4 PC:lle, hinta 14 € |

Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Paras tapa on yksinkertaisesti pelata peliä ja katsoa, ilmeneekö ongelmia. Oliko tästä artikkelista hyötyä? Hobby Hall. Saanko mennä piiloon häpeemään…. Load more posts.

The Sims 4 – The Sims 4 – Modit ja pelipäivitykset

Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja eränkäynti Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja eränkäynti Matkailutarvikkeet. Voit aina asentaa modit uudelleen sen jälkeen kun olet varmistanut, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. View post 10 March, Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Maxis ei ennakkotarkasta, suosittele tai tue mitään tiettyjä modeja. Toimitusaika 7 päivää. Jotkin ongelmat saattavat olla päivänselviä: peli ei esimerkiksi käynnisty, tai pelitallennuksen lataaminen ei onnistu.