The Sims 4 Macbook

Lisää ostoskoriin. Scrap it and rebuild effortlessly with new ideas and designs. Luksuskämpässä on tietysti upeat näköalat ja Tutki vilkkaita maailmoja — Vierailemalla uusissa the sims 4 macbook simit voivat laajentaa sosiaalista piiriään, hengailla kavereiden kanssa ja järjestää unohtumattomia bileitä. Windows 7 SP1Windows 8, Windows 8. Construct the home of your dreams by planning the layout, choosing furnishings, and altering the landscape and terrain. The Sims 4 ei tue Origin-pilvitallennuksia, joten tallennukset eivät siirry automaattisesti Macin ja PC:n välillä.

The Sims 4 on nyt saatavilla digitaalisena latauksena Macille

Create and control Sims with distinct appearances, big personalities, and new emotions. Scrap it and rebuild effortlessly with new ideas and designs. Sign In. Voit rakentaa vaikkapa uima-altaan, kellarin ja puutarhan. Tehokkaita luontityökaluja Haluamasi simin tekeminen on nyt yhtä helppoa kuin saven muotoilu. Lisää toivelistaan.

the sims 4 macbook

Tuotteen kuvat ja videot

Jos asetus ei OLE käytössä ja otat sen käyttöön, sinun tarvitsee vain käynnistää Origin-asiakasohjelma uudelleen, niin se tarkistaa beetapäivitykset. Beeta otetaan käyttöön näin:. Näin keräämme tuotearvosteluja. Who will you create in The Sims 4? Ohjaa simiesi elämän ylä- ja alamäkiä ja katso, mitä tapahtuu, kun asetat heidät erilaisiin todenmukaisiin tai mielikuvituksellisiin tilanteisiin. Kaikilla kaupunkiasujilla ei kuitenkaan Object Linking and Embedding puutetta tilasta. Joka nurkan takana odottaa uusia kokemuksia Maustetori-kaupunginosassa pelattavasta koripallomatsista työpäivän kruunaavaan karaokebaari-iltaan.

tummia raitoja vaaleisiin hiuksiin

The Sims 4 – Siirtyminen PC:stä Maciin The Sims 4 -pelissä

Auta meitä kehittämään EA-tukea! Friday, April 9, Kokeile ensin. Tutki erilaisia naapurustoja ja kulttuurifestivaaleja, joilla simit voivat katsella katutaiteilijoiden esityksiä, osallistua kilpailuihin ja tavata kaikenlaisia kadunkulkijoita. Kirjaudu sisään. Create yourself, your favorite celebrities, your fantasy, or your friends! Täältä voit ladata ja asentaa kaiken haluamasi lisäsisällön, jota haluat pelata The Sims 4 -pelin Mac-versiolla.

The Sims 4 on nyt saatavilla digitaalisena latauksena Macille

Learn More. Heidän avullaan kerrot entistäkin parempia tarinoita. San Myshuno on kukkuroillaan tehtävä, nähtävää ja uusia kasvoja. Jos haluat jatkaa pelaamista MacOS Lion Fyysisten The Sims 4 -versioiden asennuslevyt eivät Object Linking and Embedding Mac-yhteensopivia, mutta kaikki fyysisten PC-version ostajat voivat ladata pelin Mac-version Originista pakkauksessa olevan koodin avulla.