The Sims 2 Mods 18

Sovellus asentaa päivityksen ja kun se on valmis, napsauta ”My CC”. Aloita siirtämällä kaikki modit. EA- ja Maxis-liikeyritykset eivät myöskään Object Linking and Embedding vastuussa vioittuneista modeista ja muokattavasta sisällöstä. Suodata mukautettu sisältö ja valitse kohteet, jotka haluat poistaa Mods-kansiostasi, mukaan lukien pelisi vioittuneet modit. Jos mukautettu sisältö sai simisi katoamaan tai jos se muuttuu demoniseksi olennoksi, jonka otsassa on kysymysmerkki, olet todennäköisesti varustanut heidät vioittuneella mukautetulla sisällöllä. Lopulta the sims 2 mods 18 vioittuneen modin ja voit poistaa sen Mods-kansiostasi. Kuvausruutu sisältää tietoja, kuten tekijän nimen, tuotteen hinnan ja paljon muuta.

Näin voit poistaa vioittuneet modit The Sims 4: stä

Käynnistä sitten The Sims 4. Jos jokin simisi osa katoaa, kun laitat CC-osan, poista se. Värimallit näkyvät näytön oikeassa reunassa ja voit poistaa ne yksitellen. Napsauta nyt taloa ja ”CC”-välilehteä. Tammikuu 18, Lisätietoja The Sims 4 -pelin modaamisesta saat The Sims 4 -keskustelupalstalta. Se on paras työkalu tiedostojen löytämiseen ja poistamiseen Mod-kansiostasi.

the sims 2 mods 18

Jos Mods-kansiossasi on paljon mukautettua sisältöä, lataaminen voi kestää jonkin aikaa. Klikkaamalla ”X” kussakin vaatekategoriassa, voit poistaa kaikki Simillä varustetut tavarat. Tämä tapaus on hyvin yleinen modien kanssa, koska ne voivat vanhentua uusimpien pelikorjausten kanssa. Jotta tämä olisi erittäin helppoa, muista pukeutua simiisi vain kohteisiin, jotka haluat poistaa. Muussa tapauksessa valitse ”erillinen” lataustiedosto. Tämä työkalu lataa kaiken lataamasi mukautetun sisällön ja antaa sinun esikatsella ja poistaa niitä. Nyt sinun täytyy katsoa ja valita poistettavat modit.

sato vuokra

Näin voit poistaa vioittuneet modit The Sims 4 – tietokonemaaniasta

Värimallit näkyvät näytön oikeassa reunassa ja voit poistaa ne yksitellen. Ei Object Linking and Embedding väliä kumpi menee minne, yritä vain tehdä enemmän tai vähemmän tasainen jako. Siirryt verkkolomakkeeseen, jonka avulla voit antaa lisätietoja. Etsi vain pieni nuoli nähdäksesi suodatinvaihtoehdot. Jätä vastaus Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaihtoehtoinen menetelmä Sims 4 -alustan tuojalle on ”The Sims 4 Studio”. Sen jälkeen paikanna vaurioituneet esineet ja aseta mahdollisimman moni simille.

e-neillan | Sims 4 mods clothes, Sims 2, Sims

Klikkaamalla ”X” kussakin vaatekategoriassa, voit poistaa kaikki Simillä varustetut tavarat. Tiedostot näytetään sitten yllä olevan esimerkin mukaisesti. Antaakseni sinulle esimerkin, käyttäjä latasi modin The Sims 4 Collegelle, mikä teki opetuksesta kalliimpaa. Jos Mods-kansiossasi on paljon mukautettua sisältöä, lataaminen voi kestää jonkin aikaa. Kun latait modin alun perin, se meni omaan kansioonsa, jotta voit helposti löytää sen myöhemmin.