The Frame 43 Samsung

Tuote loppuu pian DNA Nettikaupasta. Sat Mar 12 CET Sisäänrakennetut äänidekooderit : Dolby Digital. Koti ja sisustus. Sun Mar 27 CET Nauti modernista televisiosta ilman häiritseviä kaapeleita.

Samsung The Frame QE43LS03A 43″ 4K Ultra HD (3840×2160) LCD Smart TV

Minun Telia. Nauti modernista televisiosta ilman häiritseviä kaapeleita. Lisää ostoskoriin. Wed Mar 09 CET Se koristaa kotisi ja tarjoaa upean QLED-kuvanlaadun. Wi-Fi -standardi : WiFi ac. Wed Mar 16 CET

the frame 43 samsung

Tuote-esittelyjärjestelmä

SpaceFit Sound optimoi äänen automaattisesti huoneen akustiikan mukaan. Liitännät hoituvat yhdellä One Invisible Connection -johdolla, joten The Frame -televisio on kuin modernius taideteos. Voit katsella lempielokuvia ja sarjoja vielä paremmin! The Frame on TV, joka voi näyttää suosikkiohjelmiesi lisäksi suosikkitaidettasi. Thu Mar 17 CET Active Voice Amplifier huomioi ympäristön melutason ja nostaa puheäänen älykkäästi.

screen iphone 12 pro

Palveluun ei saatu yhteyttä – Elisa – Elektroninen kauppa

Erikseen myytävät kehykset kiinnitetään helposti magneetilla, joten vaihtele värejä ja tyylejä haluamallasi tavalla. Pidä kiirettä! Upea 4K UHD -kuva. Lue 2 tuotearvostelua Lue 2 tuotearvostelua. SmartThings- ja AirPlay 2 -yhteensopiva älytelevisio Monipuolinen Samsung The Frame -televisiotoiminta taipuu erinomaisesti työpisteeksi tai peleihin. Internet TV : Kyllä.

Samsung The Frame 43″ QLED Smart TV () QE43LS03AAUXXC | Telia

AC-syöttöjännite : V. Q-Symphony-toiminnolla television ja soundbarin kaiuttimia voidaan käyttää yhdessä niin, että äänentoistosta tulee parempaa. The Frame on e SpaceFit Sound optimoi äänen automaattisesti huoneen akustiikan mukaan. Voit nähdä kaikki värit, varjot ja sävyt kaikessa katsomassasi sisällössä, juuret niin kuin ne on tarkoitettu nähtäviksi. Yhteydenotto Usein kysyttyä.