The Crew 2 Audi R8

Hae sivustolta. Sinun täytyy kirjautua tai rekisteröityä voidaksesi vastata. Kaikki kisaluokat auki, ei toki puoliakaan kisoista silti. Ne ovat parempia kuin edellisen oopuksen. Hyper Car luokassa kaikki kisat on pitkiä etappeja, esim halki jenkkien yli 30min jne. Mulla vaan ärsyttävä bugi ja vaikka valikoissa suosikkiauto on mikä vain, niin todellisuudessa se on aina aloitus Audi. Levelin noususta saa enää auki loottia ja sadan välein auton sinne kuuteen sataan asti.

The Crew 2 – Ajellaan taas pitkin Amerikan raittia

Joissakin lajeissa the crew 2 audi r8 on todella räikeä, toisissa sitä ei tunnu olevan ollenkaan. Itse pelasin ihan älyttömästi ykköstä ja olihan siinäkin kuminauha, aina näissä on. Kerran auto jumittui jopa hyppyriin, josta olisi siis pitänyt ajaa eteenpäin. Tuntuu hölmöltä ajaa kisoja uudestaan vain koska peli ei toimi niin kuin pitäisi. Taas letka venyi sekunnik pituiseksi ja kun pääsin motarilla kärkeen, koko letka nipussa mun takana. Jotenkin se mukana tullut koodi ei tuntunut toimivan kuin muutaman yrityksen jälkeen tai ne luvatut ajoneuvot ilmestyivät muuten vain viiveellä.

the crew 2 audi r8

PNG-tunnisteet

Crew 2: n tärkein uutuus on pääsy moniin erilaisiin ajoneuvoihin eikä vain autoihin. Itse ostin pelin eilen, PC:lle tosin uplay kaupasta. Kirjaudu sisään. Aika monessa kohdassa peli ilmoittelikin ”You have broken your friend’s high speed record! PlayStation 4 , Xbox One. Siksi onkin harmi, jos kaikki kisat käydään tosiaan tekoälyä vastaan.

pien sähkölaitteiden kierrätys

Crew 2 Audi Car Hummer H1, audi, audi, Audi TT, audi Tt Rs png | PNGWing

Kehittäjät ovat luottaneet The Crew’n pelattavaan negatiiviseen palautteeseenjotta pelin jatko olisi parempi etsintä- ja lähetyskokemus pelaajalle. Todella sääli miten nopeasti kaikki lyödään silmille ja viedään kaikki tavoiteltavuus pois. Kohta 20h takana. Grafiikan ja näytön puolelta ainoa oikea valitus on kuvan asettelu: valikoissa teksti ei Object Linking and Embedding ihan kohdallaan, vaan silloin tällöin joku kirjain jää ruudun reunojen ulkopuolelle, enkä löytänyt pelin sisäisistä asetuksista mahdollisuutta säätää kuvan asentoa. Crew 2 tekee sen the crew 2 audi r8 hyvillä lehdistön arvosteluilla. Klikkaa laajentaaksesi

Miehistö 2 –

Itseasiassa jo Icon 2 tasolla. Kerran auto jumittui jopa hyppyriin, josta olisi siis pitänyt ajaa eteenpäin. Jeze sanoi:. En mitään Ferraria saanut vaikka deluxe-version hain myös Gamestopista. Itse ostin pelin eilen, PC:lle tosin uplay kaupasta. En tosin ainakaan muista, että siinä olisi selkeää kuminauha-AI:ta ollut.