Tex Mex Tampere

Western-tyyppinen sisustus satulatuoleineen on säestää tunnelmaa, jossa voi nautiskella myös meksikolaisia annoksia, kuten burritoja ja fajitaksia. Piilotettu luokka: Kotoistettuja päivämääriä sisältävät artikkelit. Briossisämpylä, Tex mex tampere g jauhelihapihvi, pekonia, chilimajoneesia, tuplacheddar, salaattisekoitusta, tomaattia ja marinoitua punasipulia. Voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Saat Zarillon herkut kotiinkuljetettuna kotiovellesi suoraan netistä tilaamalla.

ZARILLO WESTERN & TEX MEX

Tyhjennä reittiohjeet Print directions. Ravintola sijaitsee kauppakeskus Torikeskuksessa, Vammalan keskustassa torin yhteydessä. Tex mex tampere tarjolla Tampereen keskustassa, Hervannassa ja Sastamalassa Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa työskentelystä. Vanhin niistä on Kyttälän ravintolakaupunginosassa luvulta asti toiminut Zarillo Otavalankatu. Zarillo äänestettiin vuonna Aamulehden Moro-julkaisun Tampereen paras hampurilainen -äänestyksessä sijalle 3.

tex mex tampere

Santa Fé – The all time favourite of tex mex lovers!

Uudessa Sastamalan ravintolassa on 75 asiakaspaikkaa sekä lasten leikkipaikka. Ravintolat sijaitsee mukavalla paikalla Tampereen keskustassa sekä Hervannassa Kauppakeskus Duossa. Zarillon ruokalajit myös kotiinkuljetettuna Tampereella! Sign in. Kabinettitila juhlille ja kokouksille Tampereen Puutarhakadun Zarillo-ravintolan alakerrassa on erillinen 20 hlö:n kabinettitila kokouksille ja juhlille. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo jonkin verran kokemusta ravintolassa työskentelystä.

pes 2008 xbox 360

Zarillo Western & Tex Mex – Wikipedia

Voit tilaa ruokalajit myös soittamalla ja noutamalla suoraan ravintolalta. Lounaalla tarjolla burgereita, pihvejä ja salaatteja. Opiskelijoille Zarillon opiskelijatarjous! Lue lisää. Nimiavaruudet Artikkeli Keskustelu.

Pancho Villa – Pancho Villa

Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun ravintola ottaa tilauksen työn alle ja kun tilaus on valmis noudettavaksi. Kivijalkaravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, lasten leikkinurkkaus, erillinen kabinettitila alakerrassa lle hengelle, esteetön sisäänkäynti, inva-wc ja kesäisin terassi. Zarillo-ravintolat verkkokauppa Voit tehdä noutotilauksen suoraan verkkokaupasta. Mikäli kaipaat annoksiisi lisä-potkua, ravintolassamme saat täydentää ruokiasi Poppamiehen tulisilla chilikastikkeilla ilman lisämaksua. Lataa Portable Document Format-tiedostona Tulostettava versio. Katso Zarillon avoimet työpaikat ja henkilöstöedut!