Terrakotta Saviruukku

Siirry tilaamaan. Metsurin työkalut. Koska vesi ei haihdu ruukun läpi, ei kasvitkaan kuivu helposti. Hyväksyn toimituslausekkeet. Samalla annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin.

Saviruukku sicilia, terracotta, 36 cm, sis. aluslautasen

Uusi saviruukku voi pistää silmään vanhempien joukossa. Lähetämme siis sähköpostitse ilmoituksen, kun tilaus on valmiina noudettavissa. Ruukku voi olla käytännöllinen, kaunis tai molempia. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Myös aluslautaselle valunut lannoitevesi imeytyy ruukkuun, ja valkoista väritystä syntyykin monesti ensin ruukun alaosaan. Posti tai Matkahuolto säilyttää pakettia 7 päivää, terrakotta saviruukku jälkeen terrakotta saviruukku palautuu meille. Asiakaspalvelu Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

terrakotta saviruukku

Mille kasveille sopii saviruukku?

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klikkaa kuvaa suurentaaksesi. Kosteana kesänä ulkona varjoon aseteltujen ruukkujen pintaa voi värittää myös pehmeä homepeite. Tilaa ja nouda myymälästä. Lisää ostoskoriin. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä. Kun myyntikuntoinen tuote on saapunut meille kaupalle, palautamme rahayksiköt tilillesi Paytrailin kautta mahdollisimman nopeasti.

näppis ja hiiri ps3

Saviruukku sicilia, terracotta, 36 cm, sis. aluslautasen

Aitatolpat ja aitatarvikkeet. Puutarhakoneet ja -tarvikkeet. Vesipesu ja tiskiharja vähimmillään riittäävät. Lasitetusta ruukusta haihtuminen on hitaampaa. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme 20 euron terrakotta saviruukku tai meille aiheutuneet toimitus- ja palautuskulut. Uusi saviruukku voi pistää silmään vanhempien joukossa. Myymälä Meistä Ota yhteyttä Toimitusehdot Palautukset Tietosuojaseloste Bambuhuonekalujen ominaisuudet ja hoito Tilasuunnittelu ja projektimyynti Ajankohtaista.

Saviruukku 17cm | Puuilo

Kirjoita tähän arvostelusi. Korkeille kasveille ne eivät aina sovi, koska muoviruukku voi kaatua keveytensä vuoksi. JavaScript seems to be disabled in your browser. Piha- ja puutarhatyökalut. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea! Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpotilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi.