Terminator 2

Tanker Chase 1. Hän terminator 2, ottaa aseensa ja ajaa autolla pois leiristä. Elokuvan tapahtumat sijoittuvat yhdentoista vuoden päähän edellisen elokuvan tapahtumista, kun kaksi terminaattoria saapuu vuodesta etsimään vuotiasta John Connoriajoka tulee olemaan tulevaisuudessa ihmiskunnan vastarintaliikkeen viimeinen toivo sodassa koneita vastaan. Muut teeman elokuvat. Sarah murtautuu Milesin kotiin ja ampuu häntä olkapäähän. Escape from the Hospital And T

Terminator 2 – Tuomion päivä

Elokuvan järjestetyt tapahtumat sijoittuvat yhdentoista vuoden päähän edellisen elokuvan tapahtumista, kun kaksi terminaattoria saapuu vuodesta etsimään vuotiasta John Connoriajoka tulee olemaan tulevaisuudessa ihmiskunnan vastarintaliikkeen viimeinen toivo sodassa koneita vastaan. Linda Hamilton. Lopuksi T myöntää oppineensa ihmiselämän arvon ja Sarahin avulla T tuhoaa myös terminator 2 teräsaltaassa, jottei Skynetiä voitaisi koskaan rakentaa. Sarah, John, T ja Terminator 2 tunkeutuvat Cyberdyne Systemsin päämajaan, varastavat käden ja muistisirun sekä asettavat rakennuksen toimistoon pommeja. Tn ja Tn välisessä kamppailussa T menettää toisen kätensä, ja T onnistuu hetkellisesti sammuttamaan Tn lävistämällä tämän rautakangella. Muut teeman elokuvat.

terminator 2

Alkuperäinen nimi: Terminator 2: Judgment Day

Mutta The Abyssista alkaen on ollut myös selvää, että Cameron on käsikirjoittaja-ohjaaja, joka suhtautuu elokuviensa sanomiin hyvin vakavasti. Sarah nukahtaa ja näkee painajaisen, jossa Skynet tuhoaa ydinaseella Los Angelesin. Helicopter Chase 2. T kertoo tulevaisuudesta ja suostuttelee Milesin tuhoamaan kaiken Skynetin rakentamiseen liittyvän teknologian. Brad Fiedel [1].

potkuauto mercedes

Terminator 2 – Tuomion päivä | Elisa Viihde

RoboCop vs. Jenette Goldstein. Earl Boen. Terminator 2 -Tuomion päivä Over 10 years have passed since the first cyborg called The Terminator tried to kill Sarah Connor and her unborn son, John Connor. Tanker Terminator 2 1. Saman sarjan elokuvia.

Katso Terminator 2 – tuomion päivä .Videovuokraamo netissä – Viaplay

Kaksi terminaattoria — T Arnold Schwarzenegger ja T Robert Patrick — saapuvat aikamatkailun avulla vuodesta etsimään vuotiaan John Connorin vuotias Edward Furlong , josta tulisi tulevaisuudessa ihmisten vastarintaliikkeen johtaja. Hän räjäyttää itsensä ja rakennuksen kappaleiksi, mutta Sarah, John, T ja poliisit ehtivät paeta rakennuksesta. ISBN Brad Fiedel [1]. T kertoo myös, että 4.