Terhi 385 Soutuvene

Yrityksille on lyhyemmät takuuajat, niistä lisätietoa saa asiakaspalvelusta. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Vapaa-ajan pikkupuuhiin Kätevän kokonsa ja keveytensä ansiosta Terhi Sunny kulkee mukavasti mukana vaikka auton katolla tai isomman veneen taaveteissa. Mainonnan evästeet. Tilausseuranta Kirjaudu sisään. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Soutuveneet

Katso kaikki. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Pussitettu pari harmaita nivelhankaimia soutamiseen. Jos tuotteessa ilmenee takuuaikana vikaa tulee se toimittaa lähimpään huoltopisteeseen ei koske varaosia. Hankainholkkiin kiinnitettävä mukiteline, harmaa.

terhi 385 soutuvene

Soutuveneiden aatelia

Tuotteiden palautuksissa palautamme saamamme suoritukset, vähennettynä alkuperäiset toimituskustannukset, kun olemme vastaanottaneet palaututetut tuotteet ja tarkastaneet niiden kunnon. Ikh kauppiaspäivät toi jälleen palkintoja Kauhavalle Verkkokaupan toimitukset viivästyvät. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa palauttaa tuotteen, peritään häneltä tilaamisesta tai muokkaamisesta aiheutuneet kustannukset kokonaisuudessaan. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Suurin suositeltava moottorin paino 27 kg.

zemismart tuya

Koko Suomi,

Sylinterin halkaisija ja iskun pituus 60,4 x 48 mm. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Ero näiden veneiden välillä terhi 385 soutuvene Hunterin sisäväristä, joka on kautt Tervetuloa tutustumaan Terhi -veneisiin liikkeeseemme Lauttasaareen Veneentekijäntie 5:een. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Turvalliset ja monipuoliset maksuvaihtoehdot. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Terhi verde soutuvene | elektroninen kauppa

Täydennä evästevalintasi tai hyväksy kaikki. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voimansiirron välityssuhde 1. Varaosat myös verkkokaupasta! Suomen ostetuin soutuvene, joka täyttää useimman mökkiveneilijän tärkeimmät tarpeet ja vaatimukset.