Terassiharja Sini

Koti Sauna Kylmälaukut ja coolerit Hyttys- ja tuholaistorjunta Siivous ja pyykinpesu Turvallisuus Lamput ja loisteputket Lyhdyt, kynttilät ja tulentekovälineet Ulkovalot, ulkovalosarjat Sisävalosarjat Lemmikkitarvikkeet Elintarvikkeet Katso kaikki. Kylpyhuoneremontti Musta kylpyhuone Toimiva lattia Kylpyhuonekalusteet Peilikaapit ja peilit Pesualtaat Valaisimet Hanat ja suihkut WC-istuimet Tukikahvat ja terassiharja sini apuvälineet Suihkuseinät ja -kulmat Suihkukaapit Suihkuverhot Ammeet Koukut, hyllyt, telineet Pyyhekuivaimet Kylpyhuonepuhaltimet Vedeneristeet Lattiakaivot ja kannet Kosteantilan ovet ja kynnykset Laatoitus. Näitä haetaan nyt:. Harja kestää kotikäyttöön terassiharja sini yleispuhdistusaineita. Pahoittelemme tilannetta. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. EAN: Tuotenumero: Toimittajan tuotenumero:

Piha- ja katuharjat

Hakutulokset Hakusanalla ” harja ” löytyi osumia 11 kappaletta. Näitä ostetaan nyt:. Skip to the end of the images gallery. Sini pesuharja. Pahoittelemme tilannetta. Arvostele tämä tuote.

terassiharja sini

Rajaa hakua

Kiitos arviostasi! IL-TV:n suora studiolähetys alkaa Mikrokuitu puhdistaa ilman pesuaineita ja pinttynytkin lika tarttuu liinaan helposti. Sini Kiinteistöharja Reima VS Sulje Siirry kassalle. JavaScript estetty selaimessasi. Harja on erinomainen apu terassin erilaisten pintojen puhdistamiseen roskista, hämähäkin seiteistä, katu- ja siitepölystä.

power bank 50000mah usb c

Terassiöljyharja + varsi

Lähettämällä arvion hyväksyt tietosuojaa koskevat ehdot. Kiinteistöharja Reima ÄH95 Metallivartinen ulkoharja pihatöihin. Terassi Pihakiveykset Terassiharja sini Kesäpihan työkalut Kesäpihan varusteet Mökkikaivot salaojat ja keinokastelu Ovet Mökin sisäpinnat ja keittiö Sauna Ulkoverhous ja eristäminen Ulkomaalaus Aitojen kunnostus Autotallin kunnostus Kylpyhuone Jäähdytys ja koneellinen ilmanvaihto Työkalut joka sesonkiin. Laituri- ja terassiharja varrella Laituri- ja terassiharja varrella on kestävä, ergonominen harja. Vapaa-aika Frisbeegolf Kylmälaukut terassiharja sini coolerit Radio-ohjattavat Lelut ja pelit Pihapelit ja liikuntakäyttäytyminen Sähköpotkulaudat Uima-altaat ja tarvikkeet Varavuoteet ja peitot Katso kaikki.

Siivousvälineet ammattikäyttöön | Laatua jo vuodesta | Sini Pro

Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Terassin pesu sujuu esimerkiksi mäntysuovalla ja SINI-varteen liitettävällä pesuharjalla. Pikasiivousliinoista on apua myös grillin puhdistamisessa. Selaa osastoja. Lisätietoja Tuotekoodi