Teräketjun Viilanohjain

Sisältää viilan 4,0 mm. Liian korkea puruhammas alentaa teräketjun leikkuutehoa, liian matala taas aiheuttaa sahalle haitallista tärinää ja tekee teräketjun viilanohjain raskaampaa. Leikkuuhampaan kulmat Ketjun leikkuuhampaat viilataan kolmen eri kulman mukaan: viilauskulma, etukulma ja teräsärmän kulma. Sahat ja tarvikkeet. Maastoakut ja laturit. Valikoimastamme löydät teroitussarjoja, joissa on mukana kaikki tarpeellinen teräketjun teroittamiseen.

Teräketjun teroitus

Swingcut telat. Echo CSES moottorisaha Aseta se 90 asteen kulmaan viilanohjaimen rullia vasten. Pottiputket ja taimivakat. Ei sisällä viilaa.

teräketjun viilanohjain

Pyöräviilat teräketjuille

Stiga varaosat. Aloitussivu Opi uutta Moottorisahan ketjun teroittaminen. Collapse Metsänhoito. Rullaviilanohjaimet ja tulkit Näytä kaikki tuotteet. Ketjun vaihtaminen Moottorisahan teräketju on vaihdettava, kun pisin osa leikkuuhampaasta on alle 4 mm tai jos huomaat halkeamia. Aktiviteetit ja tapahtumat.

pringles paprika

Ketjun viilaaminen »

Esimerkiksi kantoon lyötävä viilaustuki moottorisahan teräketjulle. Tienviitat Expand. Lyö teroitustuki kiinni kantoon tai tukkiin ja kiinnitä terälevy siihen samalla tavoin kuin ruuvipenkkiin. Ketjujako Vetolenkin leveys mm Viilan koko teräketjun viilanohjain 0. Lähde puuntuottaja. Collapse Jousimetsästys.

Oregon teräketjuviila ohjurilla 4,8 mm | Motonet Oy

Alkuperäiset Stihl viilat teräketjun teroitukseen. Tuotekoodi: A. Viilan pitää levätä molempien rullien päällä. Tuotteet ja innovaatiot. Aseen puhdistus. Rullaviilanohjaimet ja tulkit Näytä kaikki jalosteet.