Teollisuus Pesukone

Siten ne luovat täydelliset olosuhteet korkeimpien hygieniastandardien noudattamiseen taudinaiheuttajia sisältävän pyykin käsittelyssä vanhain- ja hoitokodeissa sekä myös sairaaloissa ja pesuloissa, joissa käsitellään mahdollisesti saastunutta pyykkiä. Teollisuus pesukone pyykinpesukoneet sopivat oppilaitoksissa ja päiväkodeissa käytettäviksi ja tarjoavat useita nopeita kotikäytöstä tuttuja ohjelmia moniin erilaisiin tarpeisiin. Steam Refresh -ohjelmalla voit esimerkiksi raikastaa tekstiilit pelkän höyryn avulla ja SteamCare-toiminto varmistaa, että vaa Sinun on silloin hyväksyttävä cookies uudelleen aina kun vierailet sivustollamme. Electrolux wh. Voidaan asentaa teollisuus pesukone 0.

Pesukoneet

Myyjä on valmis lähettämään tuotteen. Käyttövesi valinnainen 0. Kuuma vesi 0. Hollanti Belgia nl Belgia fr Saksa. Maksimikuorma 50 kg. Pumpun paine 2,0 bar. ProSense-teknologia säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan.

teollisuus pesukone

Yhteystiedot

Hyväksy kaikki Tallenna asetukset. Kuvaaminen ja videointi. DualSense-tekniikka säätää ohjelmat eri tekstiileille sopivaksi säätämällä lämpötilan ja rummun liikkeen erilaisten vaatimusten mukaisiksi. Automaattinen punnitusjärjestelmä Kun pyykkimäärä on pienempi, myös veden, sähkön ja pesuaineen kulutus säätyvät sen mukaisesti. Lvi – pyykinkuivauskoje electrolux contra. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat – säästäen aikaa, energiaa ja vettä–OLE täyttömäärä suuri tai pieni.

rdr2 ps store

teollisuus pesukone Kaikki kodinkoneet, helposti net

LinearJet Pesukapasiteetti Täysin kustomoitavissa. Tämän ansiosta energiakustannukset alenevat minimiin. Palokunnille ja pelastuspalveluille Nämä pesukoneet sopivat palokuntien ja teollisuus pesukone käyttöön, koska niissä on erikoisohjelmia hengityssuojainten, suojavaatteiden ja suojapukujen optimaalista puhdistusta varten. K-sarjan teollisuuspesukone ei vaadi mitään erillisiä pesuaineita. Se pelastaa tilanteet, joissa lempivaattees Teollisuuspesukoneen tankissa on tietysti vielä normaali esisuodatin ennen kun vesi pääsee pumpulle ja pesuputkiin aloittamaan kierroksen uudestaan.

Laitospesukoneet ja pyykinpesukoneet ammattikäyttöön – Talopesulat Oy

Pyykinpesukoneet kiinteistöhuoltoon Nämä pyykinpesukoneet täyttävät siivouspyykille asetetut vaatimukset. Käyttömukavuus ja ominaisuudet. Apteekki ja hyvinvointi. Valitun ohjausjärjestelmän mukaan koneissa on erikoisohjelmia peittojen pesuun sekä WetCare-järjestelmä erityisen herkkien tekstiilien paitojen, pukujen jne. Lämmitysteho 8 kW. Lämpöpumpputekniikka säätää l Valitun ohjausjärjestelmän mukaan koneissa on Berliinin Robert Koch -instituutin listan mukaisia lämpöenergia- ja lämpökemiallisen desinfioinnin erikoisohjelmia, jotka varmistavat turvallisen ja luotettavan hygienian.