Tempur Petauspatja 180×200

Hinnat voimassa su Päällinen irrotettavissa ja vesipestävissä. Hyväksyn toimituslausekkeet. Toimitukset Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi valita toimitettuna Postin noutopisteeseen tai -pakettiautomaattiinkotipihaan kuljetettuna tai noudettuna Kaluste n myymälästä. Voin postittaa patjat, patja menee hyvin rullalle ja mahtuu pahvilaatikkoon.

Tilaa laadukas Tempur 7 cm petauspatja netistä ilman toimituskuluja.

Hyvä, käytetty kunto. Palautettavan tuotteen tulee sisältää kaikki osat, käyttö- sekä hoito-ohjeistot. Samalla vähenevät niska- selkä- ja nivelkivut sekä levoton liikehdintä yön aikana. Uuden hinta n Myydään Yritysmyynnin yhteystiedot. Patjojen viskoelastinen solurakenne mahdollistaa kehon painon jakaantumisen tasaisesti laajalle alalle ja materiaalin paineen absorbointikyky helpottaa kehon kiputiloja.

tempur petauspatja 180x200

Tuotekuvaus

Mikäli olet epävarma kokoamista tai asentamista vaativan tuotteen pitämisestä, tulee sinun tehdä päätös palautuksen suhteen ennen, kuin kokoat tai asennat sen paikalleen. Tämä saattaa aluksi ilmetä lämmöntunteena ennen kuin kehon lämpötila vakiintuu. Huomaa, että jos petauspatjan alla oleva patja on kuitenkin jo vanha ja heikentynyt tukiominaisuuksiltaan, silloin itse runkopatjakin on uusittava. Saatavuus: Tilaustuote , toimitusaika noin viikkoa. Suuremmat tuotteet esim.

poljinroskakori tokmanni

Myydään tempur sijauspatja –

Tempur sijauspatja xx7cm. Mikäli sinulla on kysyttävää palautukseen liittyen, olethan yhteydessä meihin. Tempur-patjat, sängyt ja tyynyt ovat ergonomisen muotoilun ja uniteknologian edelläkävijöitä. Klarna Nousukausirahoitus ReLease. Lisää ostoskoriin. Tuotteiden hinta sisältävät arvonlisäveron. Tilaaminen Tilaaminen tapahtuu suoraan verkkokaupasta.

TEMPUR 7 sijauspatja –

Rustiikkiset sohvapöydät Sohvapöytä marmorikannella Sohvapöydät lasikannella Sohvapöydät kantikkailla kansilla Ovaalit sohvapöydät Pyöreät sohvapöydät Sohvapöydät muotokannella Sohvapöydät säilytystilalla, arkkusohvapöydät ja säilytysarkut Sarjapöydät Sohvapöydät mittojen mukaan Pikkupöydät, lamppupöydät ja kulmapöydät Tarjoilupöydät. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Nuku yösi levollisesti! Ominaisuudet L cm K 7 cm S cm. Samalla vähenevät niska-, selkä- ja nivelkivut sekä levoton liikehdintä yön aikana. Kun solukko on auennut kokonaan, materiaali muotoutuu nopeammin.