Tempur Patja 140×200

Tuotepalautukset Jos et jostain syystä OLE tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta tuotteeseen saattaa kuljetuksen yhteydessä tulla kuljetusvaurio. Kun joustinpatjaa painepisteiden kohdalta räätälöidään, eli pehmennetään valitsemalla siihen kohtaan pehmeämpi jousistovyöhyke, joustimista tulee käytännössä vain löysiä, mikä johtaa siihen, että patjasta tulee käytössä nopeasti epäergonominen, kun se joustaa liikaa. Pestävät päälliset Jokaisen patjamme mukana toimitetaan irrotettava pestävä päällinen. Ostoskorisi on tyhjä. Tuotteiden hinnat tempur patja 140×200 arvonlisäveron.

Koko Suomi

Peittojen täytteenä on eurooppalaista untuvaa laatuluokka 1 ja ne ovat vesipestäviä 60 °C -asteessa. Pehmuste Tilaa laadukkaat Tempur petauspatjat, patjat, tempur patja 140×200, jenkkipatjat ja moottorivuoteet, tyynyt ja vuodevaatteet edullisesti netistä ilman toimituskuluja. Kummassakin mallistossa on kaksi peittopaksuutta Light- ja Standard makuuhuoneen lämpötilan mukaan. Solukko aukeaa täysin vasta käytössä.

tempur patja 140x200

POP UP Tempur sänky 180x200cm, etu 1426,8e

Moottorisängyt Painetta kohdistuu eniten lantio- ja hartiaseutuun. Osa myymistämme huonekaluista toimitetaan valmiiksi koottuina ja osa osissa. Näiden ulkonäkö on näyttävämpi kuin Flexibase mallistossa. Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet ilmaiseksi. Verkkokaupan tuotteita myy Kaluste 10 Oy, y-tunnus Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Manner-Suomeen.

skida kamik

Tempur | Vepsäläinen

Postin asiakaspalautustunnustamme voidaan käyttää tuotteiden palautuksissa. Löydä Isku Ota Yhteyttä fi. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset ja vaurioitunut tuote Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta tuotteeseen saattaa kuljetuksen yhteydessä tulla kuljetusvaurio. Musta Kun solukko on auennut kokonaan, materiaali muotoutuu nopeammin. Pintalikaa ja tahroja tempur patja 140×200 puhdistaa varovasti pyyhkimällä hyvin nihkeällä liinalla ja imuroimalla.

Patjan leveys välillä 80 – cm, pituus cm

Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Valmistettu yksinoikeudella Tanskassa. Isompien tuotteiden palautuksesta sovittava erikseen asiakaspalvelustamme kuljetusteknillisistä syistä johtuen. Mikä tahansa hyväkuntoinen lasten sänky sopii patjan pariksi. Vitriinit Kirjahyllyt ja vitriinit moduuleista Kulmakaapit, kulmavitriinit ja tupakaapit Avohyllyt Seinälle kiinnitettävät hyllyt. Ota yhteyttä Avoinna Ark.