Temal Trend

Tuotetakuu: Temal takaa valmistamiensa kalusteiden ja altaiden laadun valmistaminen- ja materiaalivirheiden osalta 5 vuotta toimituspäivästä lukien. Sivukaappi ovilla tai laatikoilla Trend-altaan saa myös sivukaapilla koossa5 cm, jolloin sivulle siirretty allas antaa myös tasolle lisää laskutilaa. Tilausten toimitusaika on normaalisti n. Kirjoita arvostelu. Temal trend kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:.

Allas keskelle, vasemmalle vai oikealle?

Ostin kuukausi sitten temal trend olen ollut tosi tyytyväinen. Suomeksi English Svenska HeyDude. Näytä kaikki Temal-jalosteet. Temal Trend allaskaapista on saatavilla yli erilaista variaatiota, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon uuteen kylpyhuoneeseesi. Allaskaapin laatikoiden ja seinän väliin jää tyhjää tilaa n.

temal trend

Ajankohtaista

Trend-mallistossa kiteytyy vahvasti 5 cm -konseptimme kantava ajatus valinnanvapaudesta. Kalusteet toimitetaan rungot koottuina. Keskiarvo 5. Lähtöhinta: Valintojen vaikutus hintaan:. Älä missaa unelmatarjouksia ja ohittamattomia etujamme!

migros pop it

Trend-allaskaappi kylpyhuoneeseen: allaskaappi ja tasoalla | Temal

For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Temal trend Temal Trend allaskaappi ja tasoallas tuovat kylpyhuoneeseesi toiminnallisuutta ja näyttävää ulkonäköä. Ota yhteyttä Temal trend ja hoito-ohjeistot Verkkokaupan toimituslausekkeet Tietosuojaseloste Toimitus- ja takuuehdot. Temal Trend allaskaapista on saatavilla yli erilaista variaatiota, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon uuteen kylpyhuoneeseesi. Kysy tuotteesta. Samalla hyväksyn, että Netrauta käsittelee henkilötietojani voidakseen lähettää minulle markkinointimateriaalia tietosuojaselosteen mukaisesti.

Temal Trend Allaskaluste Kahdella Laatikostolla / Syvyys 30 cm –

Musta puu B2 Hintaryhmä 1. Trend-altaan pisaramainen muoto on klassikko. Yhteystiedot Vastuullisuus. Oliko arvostelu hyödyllinen? JavaScript seems to be disabled in your browser. Allaskaapit Tyyppi.