Temal Allas

Tasoon tai temal allas upotettava pyöreä uppoallas sopii pieneen tilaan. Korkeus cm. Teräs taipuu posliinia ohuempiin muotoihin, joten voimme valmistaa näyttäviä ja temal allas kestäviä altaita yksilölliseen sisustukseen. Tasoaltaita 5 cm välein Me olemme mittavapauden mestareita! Temal-tuotteiden saniteettiemalin pinta on erityisen kova ja naarmunkestävä ja sen pintakiilto säilyy vahaamatta kestäen lisäksi kaikki arjessa käytetyt kemikaalit. Tuotteillamme on 14 vrk:n palautusoikeus. Se ei roiskeita ja kulutusta pelkää vaan kestää ylväänä pesusta toiseen.

Temal kylpyhuonekalusteet

Etusivu Tuotemerkit Temal. Kokeile Oikotietä. Temal valmistaa tuotteensa itse, joten laatu ja toiminnallisuus voidaan taata. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja jälleenmyyntikelpoinen alkuperäispakkauksessaan. Älä missaa unelmatarjouksia ja ohittamattomia etujamme!

temal allas

Ajankohtaista

Toimitukset asiakkaan valitsemalla Postin paketti tai Postin rahti palvelulla. Allaskaappi ja tasoallas Temal Real Kantri kahdella laatikolla L Temalin teräsemalivuoka. Erikokoisilla allaskaapeilla- ja laatikoilla voi rakentaa omien tarpeiden mukaisen pesupisteen. Tilaustuote, toimitusaika viikkoa, ei palautusoikeutta. Temal Loop malja-altaat.

ralph lauren azul perfume

Erilliset emalialtaat | Temal

Temal allas tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle. Lisätilauksesta voi hanareiän siirtää. Sirolinjaiset Loop- Love- ja Relax-malja-altaat asennetaan maljamaisesti tason, kaapin tai laatikoston päälle. Korkeakaappi Temal, pyykkikorilla, 2 säilytyskorilla, lev. Copyright © Styledesign. Materiaali on lisäksi helppo pitää puhtaana, säilyttää värinsä erinomaisesti ja kestää hienosti suuretkin lämpötilavaihtelut. Näin varmistetaan toimitus kiireellisiinkin remontteihin jopa muutamassa arkipäivässä.

Temal – Kylpyhuonekalusteita 5 cm välein |

Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista jalosteet, ilmoita mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen. Aatos-allas on emaloitu allas, joka kätkee sisäänsä vahvan teräsrungon. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Modula-allas Modula-allas on tason päälle asennettava korkeareunainen allas. Kaapit ja laatikostot saa erikoisvärisinä ja erilaisia taso-materiaaleja on laminaateista muodikkaisiin komposiittitasoihin. Kaunislinjainen malja-allas on käytännöllinen ratkaisu pieneen tilaan. Temal seinäkaappi, valkoinen, uusi.