Tema Paineilmaliitin

Etsi lähin IKH-Myymälä. Pikaliitinrunko Tema sisäkierteellä sarja on vankkatekoinen pikaliitin. Pikaliitinrunko Cejn eSafe sisäkierre sarjan eSafe on helppokäyttöinen liitin, jolla on tema paineilmaliitin hyvät virtausarvot ja pitkä käyttöikä. JavaScriptin on oltava käytössä selaimellasi, jotta sivuto toimii oikein. Viimeksi katsomiasi tuotteita.

Paineilma pikaliittimet

ALV ja mahdolliset kierrätysmaksuteivätkä sido jälleenmyyjää. Virtauskapasiteetti Tyhjennä. Erittäin kestävä. Pikaliitinrunko Tema sisäkierteellä E-sarja on yhdenkäden liitin ja sarja on kahdenkäden liitin. Taloudellinen ilmavirtaus Tyhjennä. Kompakti koko tema paineilmaliitin ominaista niille sarjoille joissa on karkaistu teräksinen pistoke.

tema paineilmaliitin

Katso myös

Se on yhdellä kädellä liitettävä rekyylitön turvaliitin, joka poistaa paineen ennen liittimen irrottamista. Pikaliitinletkukara Tema Paineilma pikaliittimet. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat Sovh sis. Pikaliitinrunko Tema ulkokierteellä sarja on vankkatekoinen pikaliitin.

xxl lasten maastopyörä

Paineilmapikaliittimet TEMA sarja |

Saatavuus verkkokaupasta on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä. Pikaliitinpistoke Tema N sisäkierteellä Sarja N on kaksisulkuliitin nesteille. Tema paineilmaliitin Tekniset koneet ja laitteet Tarvikkeet Traktoreiden ja työkoneiden tarvikkeet Traktorin varaosat Työkoneiden tema paineilmaliitin puimureiden varaosat Virtausoppi ja pneumatiikka Työasut, henkilökohtaiset suojaimet, turvatuotteet Tikkaat, telineet ja varastointi Nosto ja sidonta Kiinnittimet, heloitus Kemikaalit, voiteluaineet Perävaunut ja tarvikkeet Autonrenkaat, pyörät, jääketjut ja -nastat Akut. Pikaliitinpistoke Tema sisäkierteellä ENG Parker’s robust, corrosion resistant coupling system in brass with high flow values for use with liquids in the pressure range up to 50 bar. Tuotemerkit hakusanan mukaan: Näytä enemmän tuotemerkkejä Näytä vähemmän tuotemerkkejä. Päätuoteryhmämme Käsityökalut Tekniset koneet ja laitteet Tarvikkeet Traktoreiden ja työkoneiden tarvikkeet Traktorin varaosat Työkoneiden ja puimureiden varaosat Virtausoppi ja pneumatiikka Työasut, henkilökohtaiset suojaimet, turvatuotteet Tikkaat, telineet ja varastointi Nosto ja sidonta Kiinnittimet, heloitus Kemikaalit, voiteluaineet Perävaunut tema paineilmaliitin tarvikkeet Renkaat, pyörät, jääketjut ja -nastat Akut. Sisäkierteen koko tuuma Tyhjennä.

Tema Pikaliittimet –

Pikaliitinpistoke Tema sisäkierteellä sarja on vankkatekoinen pikaliitin. Etsi lähin IKH-Myymälä. IKH:n tuotevalikoma on saatavissa myös jälleenmyyjäverkoston myymälöistä osa tuotteista toimitusmyyntinä, tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi. ALV ja mahdolliset kierrätysmaksut , eivätkä sido jälleenmyyjää. Se takaa maksimaalisen vastuksen iskurasitukselle ja maksimaalisen käyttöiän. Tarkoititko näitä?